Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Eigen praktijk

Ben je onlangs afgestudeerd als logopedist en wil je een eigen praktijk beginnen? In samenwerking met TinyEYE doe je dat eenvoudig online vanuit huis, mét een groot aantal voordelen! Zo behoud je de vrijheid om te werken wanneer dat jou het beste uitkomt. De online logopedielessen geef je vanuit huis, of vanuit een locatie waar jij wilt werken. Dat betekent dat je geen tijd meer kwijt bent aan het heen-en-weer reizen naar cliënten. Bovendien maak je gebruik van ons lesmateriaal en werk je samen met een team van enthousiaste telelogopedisten. Doordat wij geen wachttijden hebben, kun je ook direct aan de slag met je eigen praktijk! Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bied online logopedie waar en wanneer jij dat wil.

Als logopedist bij TinyEYE krijg je de kans om jouw expertise en kennis in te zetten om jouw cliënten logopedisch te ondersteunen. Dankzij onze innovatieve logopedie software kun jij dus online logopedie bieden aan je cliënten, wanneer jou dat uitkomt. Jij bepaalt wanneer je werkt en vanaf welke plek. Kortom, je krijgt alle ruimte om jouw passie en ervaring als logopedist in te zetten terwijl je gebruik maakt van de innovatie en de nieuwste behandelmethodes.

Werk met innovatieve software.

Wij zijn constant bezig onze diensten te verbeteren. Daarom is onze TinyEYE software vernieuwd! Onze nieuwe versie van de TinyEYE logopedie software, Monarch, is een mooi en makkelijk te gebruiken programma voorzien van alle behandelinhoud die je nodig hebt. In de beveiligde omgeving kun je als logopedist je creativiteit de vrije loop laten en heb je zelf de regie. Kinderen springen een gat in de lucht als de logopedist een TinyEYE game opent en ook volwassenen reageren enthousiast. Als logopedist ben je altijd verbonden met je cliënt en kun je samen in de live omgeving van de therapiekamer te werk gaan. Wil je je beeldscherm delen of een YouTube video laten zien aan je cliënt? Dit kan allemaal in de Monarch behandelkamer. Alles in één mooi pakket en helemaal van deze tijd. Gebruik Monarch voor telelogopedie van hoge kwaliteit!

Sluit je aan bij een netwerk.

Online logopedie voor iedereen

TinyEYE Europe verzorgt een veelzijdig scala aan doelgerichte behandelingen in online logopedie. Voor (meertalige) kinderen, maar ook voor volwassenen met spraak- en taalproblemen. Wij zorgen voor de therapie die per cliënt het meest efficiënt is. Dit alles doen we middels onze moderne, digitale logopedie software. Het voordeel van telelogopedie? De cliënt heeft altijd en overal toegang tot een veilige leeromgeving. Onze huiswerk module maakt leren dynamisch én vermakelijk voor kinderen, maar ook voor volwassenen en ouderen. TinyEYE Europe heeft ook een coaching-programma waarmee we onze mensen opleiden tot professionele online logopedisten.

Word logopedist bij TinyEYE

Door je aan te sluiten bij TinyEYE, word je onderdeel van een internationaal netwerk van gedreven online logopedisten. Je maakt gebruik van TinyEYE’s unieke logopedie software, waardoor je je cliënten online kunt voorzien van logopedie van de beste kwaliteit. Samen bouwen we aan een internationaal netwerk vol expertise, innovatie en technologie. Hiermee luiden we een nieuw tijdperk voor logopedie in.

Dit vinden TinyEYE logopedisten ervan.

“Ik ben heel blij met Monarch! Monarch ziet er fris/modern uit, de spelletjes zien er heel gaaf uit en het is super handig dat je je scherm makkelijk kan delen nu en dat je op YouTube kan gaan.”
– Aydin

“Monarch is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ook voor cliënten. Niemand heeft problemen met inloggen meer! Hierdoor start de sessie snel op en zijn wij efficiënter bezig.”
– Mila

“Zeer overzichtelijke en heldere layout. Het scherm delen gaat zo soepel dat toen een cliënt een bepaald woord niet wist, ik snel op Google een afbeelding kon zoeken en die kon laten zien door mijn scherm te delen. Een seconde later kon ik weer verder gaan met het spel. Ik kan niet wachten totdat er meer games beschikbaar zijn!”
– Amelieke

Start nu met TinyEYE.

Wil je jouw eigen online logopedie praktijk runnen bij TinyEYE Europe? Dan kun je je aanmelden via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE