Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedisten

Zoek je een baan op het gebied van logopedie en wil je snel beginnen? Maak dan deel uit van ons enthousiaste team met logopedisten! Je kunt direct starten met je eigen praktijk waarbij je zelf kunt kiezen waar én wanneer je gaat werken, ook vanuit het buitenland! TinyEYE's logopedisten maken gebruik van onze eigen logopedie software en dankzij de online telelogopedie heb je geen reistijd meer. Werk je liever in loondienst? Bekijk dan de interessante mogelijkheden wanneer je in vaste dienst wilt werken bij TinyEYE of neem contact met ons op!

Werken als logopedist

Wanneer je wilt gaan werken als logopedist, dan is het soms moeilijk om je eerste klanten te werven of een geschikte werkplek te vinden. Gelukkig kun je bij TinyEYE gelijk starten met het geven van online logopedie! Je werkt met de door ons ontwikkelde lesmethode en doordat wij geen wachtlijsten hebben, ben je meteen verzekerd van klanten. Het werken als logopedist bij TinyEYE heeft bovendien als voordeel dat je niet meer de deur uit hoeft om cliënten te bezoeken en zo ook geen kostbare reistijd meer hebt!

Het voordeel van telelogopedie.

TinyEYE Europe verzorgt een veelzijdig scala aan doelgerichte behandelingen in online logopedie. Voor (meertalige) kinderen, maar ook voor volwassenen met spraak- en taalproblemen. Wij zorgen voor de therapie die per cliënt het meest efficiënt is. Dit alles doen we middels onze moderne, digitale logopedie software. Het voordeel van telelogopedie? De cliënt heeft altijd en overal toegang tot een veilige leeromgeving. Onze huiswerk module maakt leren dynamisch én vermakelijk voor kinderen, maar ook voor volwassenen en ouderen. Naast de hulp die wij bieden, heeft TinyEYE Europe een coaching-programma waarmee we onze mensen opleiden tot professionele telelogopedisten.

Onze nieuwe software.

Wij zijn constant bezig onze diensten te verbeteren. Daarom is onze TinyEYE software vernieuwd! Onze nieuwe versie van de TinyEYE logopedie software, Monarch, is een mooi en makkelijk te gebruiken programma voorzien van alle behandelinhoud die je nodig hebt. In de beveiligde omgeving kun je als logopedist je creativiteit de vrije loop laten en heb je zelf de regie. Kinderen springen een gat in de lucht als de logopedist een TinyEYE game opent en ook volwassenen reageren enthousiast.  Als logopedist ben je altijd verbonden met je cliënt en kun je samen in de live omgeving van de therapiekamer te werk gaan. Wil je je beeldscherm delen of een YouTube video laten zien aan je cliënt? Dit kan allemaal in de Monarch behandelkamer. Alles in één mooi pakket en helemaal van deze tijd. Gebruik Monarch voor telelogopedie van hoge kwaliteit!

Ontdek meer.

TinyEYE biedt meer dan je gewend bent

TinyEYE biedt meer dan alleen logopedische oefeningen. Naast de mogelijkheid om op een verantwoorde en leuke manier online logopedie te verzorgen met behulp van een digitale kast vol met spellen en gamesets, bevat de logopedie software van TinyEYE ook:

  • ✔ Een digitaal dossier;
  • ✔ Een agenda;
  • ✔ Een therapieplan;
  • ✔ Een huiswerk module waarmee cliënten thuis intensief kunnen oefenen.

Ook kun je met onze TinyEYE logopedie software automatisch gegenereerde verslagen maken en deze met één druk op de knop delen.

De huiswerk module van TinyEYE

Regelmatig thuis oefenen is een belangrijke voorwaarde om de logopedische therapie te laten slagen. Dit thuis oefenen wordt door TinyEYE een stuk aantrekkelijker en is makkelijk voor de cliënt. Ook voor de logopedist biedt de huiswerk module veel pluspunten:

  • ✔ Je kunt met één druk op de knop oefeningen als huiswerk meegeven;
  • ✔ Je hebt de mogelijkheid om hier berichten en (instructie)video’s in achter te laten;
  • ✔ Je hebt inzicht in het huiswerk dat gemaakt is en in de frequentie van oefenen.

Wij geloven dat door deze huiswerk module, cliënten meer kans hebben op het sneller behalen van logopedische doelen.

Wat zij ervan vonden.

“Het werken met ons vernieuwde TinyEYE systeem is super! Zowel mijn cliënten als ikzelf zijn erg tevreden over hoe het systeem werkt. De kwaliteit spat ervan af!”
– Lisette

“In Monarch kan ik de cliënten goed zien en duidelijk horen. Dit werkt erg prettig :)”
– Nienke

“Het beeld en geluid verlopen heel erg goed, ik heb geen Skype meer nodig en dat is echt heel fijn!”
– Valeria

Starten als logopedist bij TinyEYE.

Om met onze logopedie software te kunnen werken, heb je een moderne computer met een snelle internetverbinding, een headset en een webcam nodig. Daarnaast is het belangrijk om met ons een overeenkomst aan te gaan die je in staat stelt met TinyEYE te werken. Hiervoor dien je eerst één van onze trainingen gevolgd te hebben.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE