N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

TinyEYE voor logopedisten

AV, logopedist: “Wat een fantastisch programma is TinyEYE. Ik vertel het aan wie het maar horen wil.”

KT, logopedist: “Inmiddels huur ik mijn praktijkruimte en dagdeel minder en op dat dagdeel werk ik vanuit mijn kantoor aan huis met zo’n 8 kinderen. Het scheelt me tijd én kosten!”

 

Zorgverzekeraars kiezen meer en meer voor zorgverleners die aantoonbaar kostenbesparend werken. Voor logopedisten is online logopedie dé manier om kosten te besparen en tegelijkertijd meer service te bieden aan cliënten. Online logopedie (telelogopedie) is dan ook enorm in opkomst.

Hierboven zie je je kantoor. Je virtuele kantoor, om precies te zijn. Want TinyEYE biedt meer dan alleen logopedische oefeningen. Naast de mogelijkheid om op een verantwoorde en leuke manier online logopedie te geven met behulp van een digitale kast vol met spellen en gamesets, bevat TinyEYE namelijk ook een digitaal dossier, een agenda, een therapieplan en een huiswerkmodule waarmee cliënten thuis intensief kunnen oefenen. Ook kun je met TinyEYE automatisch gegenereerde verslagen maken en deze met één druk op de knop delen met bijvoorbeeld ouders of een leerkracht.

Door middel van een webcam en een headset kunnen de cliënt en de logopediste elkaar op afstand zien en horen. De logopediste kiest een oefening uit, die vervolgens zowel op het scherm van de logopediste als op het scherm van de cliënt te zien is. Natuurlijk kan de logopediste er ook voor kiezen om de oefeningen uit TinyEYE met de cliënt naast zich te doen.

Huiswerkmodule

Thuis oefenen is een belangrijke voorwaarde om de logopedische therapie te laten slagen. TinyEYE maakt thuis oefenen voor de cliënt aantrekkelijker en makkelijker. In onze huiswerkmodule kun je met één druk op de knop oefeningen als huiswerk meegeven. Daarnaast kun je berichten en (instructie)video’s achterlaten. Op die manier ben je er van verzekerd dat het kind thuis ook de beschikking heeft over “het goede voorbeeld”. Verder kun je zien hoe vaak kinderen online het huiswerk hebben gemaakt en heb je dus een beter inzicht in de frequentie van oefenen. Er valt ontzettend veel uit deze huiswerkmodule te halen en wij geloven dat door deze huiswerkmodule, cliënten meer kans hebben op het sneller behalen van logopedische doelen.

De logopedist blijft de professional

TinyEYE is een softwareprogramma gemaakt vóór logopedisten. Het is dus niet ontwikkeld om een logopedist te vervangen, maar juist om te ondersteunen. Als logopedist bepaal jij de doelen, bepaal jij welk spel je gaat spelen en bepaal jij of de uiting goed of fout is.

Met TinyEYE kun je sneller en makkelijker werken en variatie in de therapie bieden aan je cliënt.

Voor welke doelgroep

TinyEYE is inzetbaar voor zowel kinderen als volwassenen.

Vergoedingen

In Nederland wordt telelogopedie vergoed door (bijna) alle zorgverzekeraars. In Nederland geldt als eis dat er een ‘behandelrelatie’ moet zijn, waarbij ook face-to-face contact is.  Kijk op www.ikbenlogopedist.nl voor een actueel overzicht van de prestaties die per zorgverzekeraar vastgesteld zijn.

Wat heb je nodig om met TinyEYE te kunnen starten?

Om met TinyEYE te kunnen werken, heb je een moderne computer met een snelle internetverbinding, een headset en een webcam nodig. Daarnaast moet je, om met ons een overeenkomst aan te kunnen gaan om met TinyEYE te mogen werken, eerst één van onze trainingen gevolgd hebben. Voor meer informatie verwijzen we je door naar “Starten met TinyEYE.

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider