Aanmelden

Voor logopedisten

TinyEYE is logopedie software gemaakt vóór en door logopedisten en is ontworpen om jou als logopedist te ondersteunen. Als logopedist bepaal jij de doelen, bepaal jij welk spel je gaat spelen en bepaal je zelf of de uiting goed of fout is. Jij hebt dus zelf de regie. Onze logopedie software maakt jouw werk een stuk gemakkelijker, sneller, maar bovenal: TinyEYE maakt het mogelijk om variatie in de therapie te bieden aan je cliënt.

Het voordeel van telelogopedie.

TinyEYE Europe verzorgt een veelzijdig scala aan doelgerichte behandelingen in online logopedie. Voor (meertalige) kinderen, maar ook voor volwassenen met spraak- en taalproblemen. Wij zorgen voor de therapie die per cliënt het meest efficiënt is. Dit alles doen we middels onze moderne, digitale logopedie software. Het voordeel van telelogopedie? De cliënt heeft altijd en overal toegang tot een veilige leeromgeving. Onze huiswerk module maakt leren dynamisch én vermakelijk voor kinderen, maar ook voor volwassenen en ouderen. Naast de hulp die wij bieden, heeft TinyEYE Europe een coaching-programma waarmee we onze mensen opleiden tot professionele telelogopedisten.

Onze nieuwe software.

Wij zijn constant bezig onze diensten te verbeteren. Daarom is onze TinyEYE software vernieuwd! Onze nieuwe versie van de TinyEYE logopedie software, Monarch, is een mooi en makkelijk te gebruiken programma voorzien van alle behandelinhoud die je nodig hebt. In de beveiligde omgeving kun je als logopedist je creativiteit de vrije loop laten en heb je zelf de regie. Kinderen springen een gat in de lucht als de logopedist een TinyEYE game opent en ook volwassenen reageren enthousiast.  Als logopedist ben je altijd verbonden met je cliënt en kun je samen in de live omgeving van de therapiekamer te werk gaan. Wil je je beeldscherm delen of een YouTube video laten zien aan je cliënt? Dit kan allemaal in de Monarch behandelkamer. Alles in één mooi pakket en helemaal van deze tijd. Gebruik Monarch voor telelogopedie van hoge kwaliteit!

Ontdek meer.

TinyEYE biedt meer dan je gewend bent

TinyEYE biedt meer dan alleen logopedische oefeningen. Naast de mogelijkheid om op een verantwoorde en leuke manier online logopedie te verzorgen met behulp van een digitale kast vol met spellen en gamesets, bevat de logopedie software van TinyEYE ook:

  • ✔ Een digitaal dossier;
  • ✔ Een agenda;
  • ✔ Een therapieplan;
  • ✔ Een huiswerk module waarmee cliënten thuis intensief kunnen oefenen.

 
Ook kun je met onze TinyEYE logopedie software automatisch gegenereerde verslagen maken en deze met één druk op de knop delen.

De huiswerk module van TinyEYE

Regelmatig thuis oefenen is een belangrijke voorwaarde om de logopedische therapie te laten slagen. Dit thuis oefenen wordt door TinyEYE een stuk aantrekkelijker en is makkelijk voor de cliënt. Ook voor de logopedist biedt de huiswerk module veel pluspunten:

  • ✔ Je kunt met één druk op de knop oefeningen als huiswerk meegeven;
  • ✔ Je hebt de mogelijkheid om hier berichten en (instructie)video’s in achter te laten;
  • ✔ Je hebt inzicht in het huiswerk dat gemaakt is en in de frequentie van oefenen.

 
Wij geloven dat door deze huiswerk module, cliënten meer kans hebben op het sneller behalen van logopedische doelen.

Wat zij ervan vonden.

“Het werken met ons vernieuwde TinyEYE systeem is super! Zowel mijn cliënten als ikzelf zijn erg tevreden over hoe het systeem werkt. De kwaliteit spat ervan af!”
– Lisette

“In Monarch kan ik de cliënten goed zien en duidelijk horen. Dit werkt erg prettig :)”
– Nienke

“Het beeld en geluid verlopen heel erg goed, ik heb geen Skype meer nodig en dat is echt heel fijn!”
– Valeria

Starten als logopedist bij TinyEYE.

Om met onze logopedie software te kunnen werken, heb je een moderne computer met een snelle internetverbinding, een headset en een webcam nodig. Daarnaast is het belangrijk om met ons een overeenkomst aan te gaan die je in staat stelt met TinyEYE te werken. Hiervoor dien je eerst één van onze trainingen gevolgd te hebben.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE