Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie

TinyEYE Europe verzorgt een veelzijdig scala aan doelgerichte behandelingen in online logopedie. Voor (meertalige) kinderen, maar ook voor volwassenen met spraak- en taalproblemen. Wij zorgen voor de therapie die voor jou het meest efficiënt werkt. Dit alles doen we middels onze moderne, digitale software. Het voordeel? Altijd en overal toegang tot je veilige leeromgeving.

Logopedie

Bij de behandeling van problemen met de communicatie zoals spraak en taal, is logopedie een betrouwbare en doeltreffende behandeltherapie. Bij TinyEYE bieden we deze therapie voor taal- en spraakproblemen aan, maar dan zonder dat je op een wachtlijst komt te staan. Wanneer je of je kind wil starten met logopedie, kan dat dus direct en in veel gevallen wordt de online therapie ook nog eens vergoed door je zorgverzekeraar!

Telelogopedie

Wanneer jij of je kind telelogopedie gaat volgen bij TinyEYE, dan kan dat niet alleen in het Nederlands, maar in nog veel meer talen. Zo kun je bij ons terecht voor telelogopedie in het Engels, Spaans, Turks, Frans, Duits, Oekraïens, Afrikaans, en Pools. Zeker bij bijvoorbeeld kinderen met een tweetalige achtergrond is onze telelogopedie zeer aan te raden. Dat kan overigens gewoon thuis, want onze therapie vindt plaats in een veilige digitale leeromgeving.

Logopedie digitaal

Wanneer je besluit om logopedie digitaal te volgen, heb je als groot pluspunt dat je niet meer gebonden bent aan het bezoeken van een praktijk. In plaats daarvan kun je bij ons terecht met slechts een werkende internetverbinding en een webcam op je computer of laptop. Logopedie digitaal volgen kan op die manier dus thuis of op school, maar het is ook mogelijk om logopedie te volgen wanneer je onderweg bent met bijvoorbeeld de trein, of op vakantie.

Telelogopedie oefeningen

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van telelogopedie oefeningen, zorgen we ervoor dat je snel en doelgericht aan de slag gaat met problemen met communiceren, zoals stotteren, slechte articulatie of andere vormen van taal- en spraakproblematiek. Daar is geen vaste praktijkruimte meer voor nodig, want de telelogopedie oefeningen van TinyEYE vinden online plaats aan de hand van digitale lesstof! Zo profiteer je direct van de voordelen zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft!

Telelogopedie zonder wachtlijst

Het grootste voordeel van logopedie bij TinyEYE? Je kunt bij ons terecht voor telelogopedie zonder wachtlijst! Dat betekent dat je niet meer weken- of zelfs maandenlang hoeft te wachten tot je aan de beurt bent, maar direct aan de slag gaat met het verhelpen van de spraak- en taalproblemen van je kind of jezelf. Dat geldt ook voor schoolgaande kinderen, zodat ze gelijk kunnen profiteren van de voordelen van telelogopedie zonder op een wachtlijst te hoeven staan.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE