Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedist aan het woord: Gracia


Vanuit haar slaapkamer in Suriname werkt Gracia als online logopedist voor TinyEYE. Ze vertelt je graag meer over deze unieke manier van werken!

Gracia begon in 2011 als logopedist en heeft zich vanaf 2016 gespecialiseerd als stottertherapeut. Daarnaast is ze de afgelopen jaren zeer betrokken geweest bij haar vak door het leiden van de Surinaamse logopedievereniging en deelname aan internationale projecten. In maart 2022 ging ze een nieuwe uitdaging aan: kinderen en volwassenen over de hele wereld helpen met online therapie via TinyEYE.

“Een kind vertrouwen kunnen geven en leren communiceren is een onbeschrijfelijk gevoel.”

Hoe ben je bij TinyEYE terechtgekomen?

“Ik ben in Suriname projectleider van een Twining project, een project tussen een Nederlandse en Surinaamse partner. Er is over dit project een artikel verschenen in het Nederlandse vakblad van logopedie en Elisa Gielen, de directeur van TinyEYE, heeft mij gespot en contact opgenomen. In Suriname werkte ik onder andere vanwege Corona al hybride, dus voor mij was online logopedie niet helemaal onbekend terrein. Daarnaast zet ik graag nieuwe ontwikkelingen in gang, waardoor ik afgelopen maart enthousiast bij TinyEYE ben aangesloten.”

Waarom heb je voor TinyEYE gekozen?

“Je komt via TinyEYE met zoveel cliënten in contact en er is een gezamenlijk doel: de communicatie verbeteren. Dit kan ook op grote schaal omdat er geen wachttijden zijn, wat ik nergens eerder heb gezien. Ik denk dat digitaal werken, en vooral via TinyEYE, ontzettend veel mogelijkheden biedt. Daarnaast heb ik het heel fijn met mijn collega’s, ondanks de grote afstand. Via een groepsapp hebben we dagelijks contact en volg ik een coachingstraject van een jaar, waardoor ik veel contact heb met de coaches. Het voelt ondanks dat je vanuit huis werkt absoluut niet eenzaam binnen TinyEYE.”

“Als je affiniteit hebt met digitaal werken en een goede band met je cliënten kunt opbouwen via de digitale weg, dan is TinyEYE zeker aan te raden aan ZZP logopedisten.”

Wat zijn de voordelen van online logopedie?

“Ik werk vanuit huis, aan mijn bureau in de slaapkamer. Het is fijn dat je tussen het werk door ook even een wasje kan draaien bijvoorbeeld. Ik denk dat de Corona pandemie ook goede dingen heeft gebracht. Het personeel hoeft niet per se fysiek aanwezig te zijn om goed te kunnen presteren.”

Wanneer doe je met een blij gevoel je laptop dicht?

“Ik zie mijzelf als een gepassioneerde logopedist en dat kan via TinyEYE. Je hebt geen idee hoe mensen lijden onder communicatieproblemen. Omdat ik daarbij kan helpen, doe ik elke dag met een heel lekker gevoel de laptop dicht.”

Enthousiast geworden? Meld je aan bij TinyEYE!

Wil je ook jouw eigen online logopedie praktijk runnen bij TinyEYE Europe? Dan kun je je aanmelden via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE