Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Online hulp op zomer- en winterscholen

Problemen met taal, lezen en spellen veroorzaken vaak problemen met het dagelijkse schoolwerk. Vroegtijdige en effectieve hulp is daarom erg belangrijk! Vooral tijdens schoolvakanties is de kans groot dat kinderen die al problemen hebben terugvallen. TinyEYE Europe biedt nu de mogelijkheid om kinderen online thuis te helpen met hun taal-, lees- en spellingsproblemen tijdens de zomer- en wintervakanties. En met online games is het ook erg leuk! INTERESSE? neem contact met ons op .

Veilig en leuk.

Alle TinyEYE-sessies zijn beveiligd. Je hebt je eigen wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de software en de taakrugzak. Alle TinyEYE logopedisten zijn geregistreerde paramedici en werken volgens de laatste normen. Logopedisten die met TinyEYE werken, maken logopedie leuker en uitgebreider omdat ze bij elke oefensessie gebruik kunnen maken van de meer dan 200 interactieve oefengames die in TinyEYE zijn opgenomen. De logopedist kiest spellen die zijn aangepast aan de leeftijd en belevingswereld van het kind en oefent op een speelse manier met elkaar.

Is dat hoe het werkt.

U ontvangt persoonlijke inloggegevens en u en uw kind loggen in op de software. Het enige wat je nodig hebt is een laptop met webcam en wifi. Ontmoet de logopedist in een live audio- en videoverbinding met een verscheidenheid aan games, afgestemd op het niveau en de behoeften van uw kind. Uw kind speelt met de logopedist terwijl hij werkt aan de spraak- en taalontwikkeling. Na elke sessie van 15-20 minuten geeft de logopedist uw kind huiswerk mee in zijn rugzak. Met de online huiswerkmodule kunnen jij en je kind thuis op een leuke en speelse manier oefenen. In de rugzak zitten gepersonaliseerde spelletjes waarmee je kind kan oefenen. Bij deze oefeningen vindt u schriftelijke instructies en videoboodschappen van de logopedist. Uw logopedist staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! De aantekeningen van de therapiesessie zijn voor u beschikbaar na elke sessie. Zo bent u altijd op de hoogte van de voortgang van de therapie van uw kind.

Ga nu aan de slag met TinyEYE.

Wilt u uzelf of iemand anders, bijvoorbeeld uw kind of partner, aanmelden voor online logopedie bij TinyEYE Europe? Aanmelden kan dan via het digitale inschrijfformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE