Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Verplegers en mantelzorgers

Online logopedie van TinyEYE is er voor kinderen, ouderen en volwassenen en voor patiënten. Als verpleger of mantelzorger kun je dit regelen voor bijvoorbeeld patiënten met dementie, MS, Parkinson of mensen die een beroerte of herseninfarct hebben gehad. Door online TinyEYE logopedie kan de patiënt in het comfort van zijn eigen omgeving geholpen worden.

Na een beroerte.

Communiceren is voor patiënten, bijvoorbeeld na een beroerte, niet vanzelfsprekend. Voornamelijk voor mensen die kampen met ‘Afasie’ is dit een lastig gegeven. Logopedie na CVA, ofwel, logopedie na een herseninfarct is daarom van grote betekenis bij het herstelproces en het vermogen om te communiceren. TinyEYE logopedie biedt afasietherapie en helpt bij het verminderen en beperken van deze taalstoornis. Meer lezen over afasie logopedie of wil je weten hoe je als verpleegkundige het beste hulp kunt bieden op het gebied van spraak en taal? Lees er alles over in onze brochure.

Bij dementie.

Dementie kan resulteren in taal- en/of spraakstoornissen bij patiënten. Hierdoor kan men problemen ervaren bij het omzetten van gedachten en/of ideeën in woorden en zinnen. Door deze taalstoornis wordt het moeilijk om een verhaal te vertellen óf een verhaal te begrijpen. Logopedie bij dementie is erop gericht de communicatie tussen de patiënt en zijn omgeving zo goed mogelijk te laten verlopen.

TinyEYE voor cliënten.

Logopedie bij MS

Als gevolg van chronische of periodieke klachten veroorzaakt door MS, kunnen problemen ontstaan op het gebied van spraak, taal, slikfunctie en stem. De behandeling die gekozen wordt door de logopedist is afhankelijk van de moeilijkheden die de cliënt ervaart. TinyEYE logopedie helpt deze klachten te beperken en te verminderen, waardoor de MS patiënt zich beter kan uiten en gemakkelijker kan communiceren.

Logopedie en Parkinson

Logopedie voor patiënten met Parkinson is er voor patiënten die als gevolg van deze ziekte moeite hebben met het vinden van de juiste woorden, lastig een verhaal kunnen vertellen of niet goed verstaanbaar zijn. Maar ook voor mensen die hindernis ondervinden met eten, drinken of slikken. TinyEYE logopedie helpt deze klachten te beperken en te verminderen, zodat het eenvoudiger wordt voor de patiënt om te communiceren met zijn omgeving.

Wordt de behandeling van mijn cliënt vergoed?

TinyEYE logopedie wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Wel dien je rekening te houden met het eigen risico. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken hiervan? Onze logopedisten helpen je hier graag bij.

Start nu met TinyEYE.

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor telelogopedie bij TinyEYE Europe? Dat kan via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE