Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

In het buitenland

Woon je in het buitenland en ben je op zoek naar laagdrempelige, Nederlandse, telelogopedie voor een kind, een oudere of jezelf? Dan is de telelogopedie van TinyEYE een uitstekende oplossing. De telelogopedie software van TinyEYE zorgt ervoor dat je thuis, in je eigen omgeving, logopedie kunt ontvangen en kunt oefenen met spraak en taal. Wat je nodig hebt? Een computer met camera of webcam en internetverbinding. De rest verzorgen wij.

Het voordeel van TinyEYE in het buitenland.

De kans is groot dat er in jouw buurt geen Nederlandstalige logopedist te vinden is. Dan is het prettig als je gebruik kunt maken van de telelogopedie van TinyEYE. Met onze logopedie software ontvang je eenvoudig logopedie op afstand. Er is direct contact met de logopedist via een beveiligde verbinding en de webcam. Jouw voortgang kun je goed in de gaten houden middels het online dossier dat door de logopedist wordt opgesteld. Naast de Nederlandse taal biedt TinyEYE ook logopedie in het Engels, Turks, Frans, Farsi, Duits of Spaans.

Internationale telelogopedie.

TinyEYE logopedie verbetert de taal- en spraakontwikkeling van kinderen op een speelse manier. Dit begint met het volgen van live online logopedie sessies met de logopedist. Met leuke, op maat gemaakte spelletjes kan jouw kind op een speelse manier oefenen met taal. De logopedist maakt notities tijdens de sessies die je naderhand terug kunt kijken. Zo ben je als ouder goed op de hoogte van de voortgang van je kind.

Telelogopedie.

Ook voor volwassenen en ouderen

Onze telelogopedie is er niet alleen voor kinderen, het is voor iedereen die het nodig heeft. Met TinyEYE log je met je persoonlijke inlogcode in via de online, beveiligde verbinding en connect je met je logopedist. Samen doen jullie allerlei oefeningen en boek je na iedere samenkomst vooruitgang. De voortgang kun je in de gaten houden middels het online dossier dat door de logopedist wordt opgesteld.

Start nu met TinyEYE.

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor telelogopedie bij TinyEYE Europe? Doe dat via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE