Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie zorgverzekering

Wordt de logopedie vergoed door de zorgverzekering? Dat hangt natuurlijk in de eerste plaats af van hoe én waar je bent verzekerd. Tegenwoordig wordt logopedie echter in de meeste gevallen volledig vergoed. Op deze pagina vind je een overzicht met alle zorgverzekeraars die onze online telelogopedie vergoeden. Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact op met één van onze telelogopedisten.

Wordt logopedie vergoed?

TinyEYE Europe heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Bekijk het schema hieronder om uit te vinden waar jouw verzekeraar onder valt.

Onze verzekeraars.

Alle zorgverzekeraars die de software van TinyEYE logopedie vergoeden, zijn hiernaast afgebeeld. Weet je niet zeker of jij recht hebt op een logopedievergoeding of ben je benieuwd of logopedie binnen jouw basiszorgverzekering valt?

Wij helpen je graag met het uitzoeken van deze vragen. Neem contact op met de Customer Service van TinyEYE. Onze specialisten staan voor je klaar om samen de vergoeding uit te zoeken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

source infographic: www.zorgwijzer.nl

Logopedie vergoeding

Wanneer je recht hebt op een logopedie vergoeding, dan kan dat een behoorlijke drempel wegnemen om de logopedische hulp te zoeken die je nodig hebt. Of het nu gaat om een spraakstoornis bij jezelf of een taalachterstand bij jouw kind: wanneer de kosten gedekt zijn of wanneer je voor de online logopedie een vergoeding ontvangt, dan scheelt dat aanzienlijk. Het zou namelijk vervelend zijn om rond te blijven lopen met klachten, waarvan de behandeling in de meeste gevallen dus vergoed wordt!

Logopedie basisverzekering

Of logopedie in de basisverzekering zit, hangt dus af van hoe jij verzekerd bent. Tegenwoordig zien vrijwel alle zorgverzekeraars dat online logopedie een uiterst effectieve manier is om problemen op het gebied van mondelinge communicatie aan te pakken. En dat geldt zowel voor jong als oud. Met de telelogopedie van TinyEYE heb je dan de ideale manier om aan de slag te gaan!

Ook partner worden?

Innoveren is onze passie, iets wat we graag delen met jou. Wij geloven in de toekomstbestendige aanpak van e-health; een visie die boven de huidige maatschappij uitstijgt. Samenwerken is daarbij van essentieel belang.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE