Aanmelden

Bij wie wij zijn aangesloten.

TinyEYE is aangesloten bij een grote hoeveelheid zorgverzekeraars. In de meeste gevallen wordt online logopedie gewoon vergoed door je zorgverzekeraar. Als je wilt, helpen onze logopedisten je met het uitzoeken van de vergoedingen door je verzekeraar. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Wordt logopedie vergoed?

Valt logopedie in mijn zorgverzekering? Ontvang ik een vergoeding voor logopedie? Dat hangt allemaal van jouw zorgverzekeraar af. TinyEYE Europe heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Bekijk het schema hieronder om uit te vinden waar jouw verzekeraar onder valt.

Onze verzekeraars.

Alle zorgverzekeraars die de software van TinyEYE logopedie vergoeden, zijn hiernaast afgebeeld. Weet je niet zeker of jij recht hebt op een logopedievergoeding of ben je benieuwd of logopedie binnen jouw basiszorgverzekering valt?

Wij helpen je graag met het uitzoeken van deze vragen. Neem contact op met de Customer Service van TinyEYE. Onze specialisten staan voor je klaar om samen de vergoeding uit te zoeken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Zorgverzekeraars van TinyEYE

Ook partner worden?

Innoveren is onze passie, eentje die we graag delen met jou. Wij geloven in de toekomstbestendige aanpak van e-health; een visie die boven de huidige maatschappij uitstijgt. Samenwerken is daarbij van essentieel belang.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE