Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedist aan het woord: Nathalie

TinyEYE biedt wereldwijd online logopedie voor kinderen en volwassenen met spraak- en taalproblemen. Onze logopediste Nathalie doet dit vanuit Santiago, Chili. Lees alles over haar ervaringen met TinyEYE en logopedie vanuit het buitenland.

Nathalie werkt voornamelijk met kinderen in drie talen: Spaans, Engels en Nederlands. Daarnaast werkt ze als Engels docent op een Chileense school en als Nederlands docent op de NTC school De Andes.

"Een van de belangrijkste vaardigheden is effectief kunnen communiceren, cliënten hierbij helpen is het allermooiste wat er is."

Hoe ben je bij TinyEYE terechtgekomen?

”Ruim een jaar geleden wees een oud-collega mij op de website van TinyEYE. Ik had al eerder gehoord van online logopedie en was direct weer enthousiast. Zo kon ik namelijk tijdens de pandemie mijn werk als logopedist voortzetten. Ik mailde TinyEYE over mijn interesse en ontving al snel een reactie terug. Hierna sloot ik mij aan bij het team van TinyEYE en kon na het begeleidingstraject snel en gemakkelijk beginnen.”

Waarom TinyEYE?

”Ik ben zelf tweetalig opgevoed (Nederlands en Spaans) en spreek ook Engels. Bij TinyEYE kan ik in meerdere talen en vanaf verschillende locaties therapiesessies geven. Daarnaast ben ik bij TinyEYE minder tijd kwijt aan administratieve taken. Door de online omgeving waarmee je werkt, kun je gemakkelijk materialen erbij pakken en snel notities tussendoor maken.”

Waarom zou je online logopedie aanbevelen?

”In het begin was ik benieuwd of ik met online logopedie mijn eigen draai aan de therapiesessies kon geven. Deze zorgen waren al gauw verdwenen. Door online logopedie heb ik écht het gevoel dat ik mijn cliënten ken en zij mij. Ik krijg een exclusief inkijkje in hun leven omdat de therapie wordt gevolgd vanuit hun eigen omgeving. Naast dat de kinderen de spelletjes onwijs leuk vinden, is het ook prettig dat de ouders meer betrokken worden bij de therapie van hun kind, omdat ze er vaak bij zitten. En zoals ik al eerder vertelde, is het fijn dat ik minder tijd kwijt ben aan administratieve taken.”

Waarom zou je TinyEYE aanbevelen?

”Door het soepele contact met TinyEYE voelde ik mij direct op mijn gemak. Je krijgt een introductietraining waarin je goed begeleid wordt. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je er alleen voor staat, ondanks dat je aan de andere kant van de wereld zit. Je maakt bij TinyEYE echt deel uit van het team. De goede sfeer tussen TinyEYE en alle collega’s maakt mijn werk echt geweldig!”

Enthousiast geworden? Meld je aan bij TinyEYE!

Wil je ook aan de slag als freelancer bij TinyEYE Europe? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE