Aanmelden

Hallo! Ik ben
Lena Mittelstaedt.

Als logopedist werk ik dagelijks met kinderen en volwassenen met een communicatieprobleem. De oorzaken hiervan verschillen bij elke cliënt. Daarom vind ik het belangrijk de cliënt als geheel te zien en vooral te werken vanuit de krachten die iemand in zich draagt om de opgestelde doelen te bereiken. Voor mij is het belangrijk de doelen en de werkwijze in overleg met de cliënt en de ouders te bespreken waardoor het voor iedereen duidelijk is. Vragen stellen en fouten maken mag namelijk en is een cruciaal onderdeel van het leerproces. 
 
Ik heb ervaring in de behandeling van kinderen in het (speciaal) onderwijs en ook praktijkervaring. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij terecht voor logopedische behandeling. 
Ik ben in Duitsland geboren en opgegroeid waardoor ik veel affiniteit heb cliënten die ook meertalig zijn. 
 
De digitale benadering van TinyEYE geeft mij en de cliënt kansen die er anders niet zouden zijn waardoor wij samen en toekomstgericht aan de individuele doelen kunnen werken. 
 
Ik ben communicatief, leergierig, creatief en heb veel humeur. Deze eigenschappen helpen mij tijdens de behandelingen om de cliënt te motiveren. 
 
Het allerleukste aan mijn werk is het contact met de cliënten. Mee te maken hoe iemand stappen maakt en nieuw potentie ontdekt is voor mij het mooiste wat er is. 

Contact opnemen met Lena ?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE