Aanmelden

Hallo! Ik ben Charlene Willems!

Sinds juli 2023 ben ik afgestudeerd als logopedist. Ik heb ervaring opgedaan binnen allround praktijken, gehandicaptenzorg en de ouderenzorg. Ik heb hierom ook de meeste ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen op het gebied van spraak, taal en complexe hulpvragen.

Daarnaast heb ik een tweetal minoren succesvol afgerond: ‘ouder-kind interactie’ en ‘Nederlandse Gebarentaal (NGT)’. Hierdoor heb ik mij kunnen verdiepen in theoretische achtergronden van preventie en interactieve strategieën met betrekking tot de verbale en non-verbale communicatie. Ook beschik ik over de basiskennis van NGT.

Een aantal eigenschappen die mij beschrijven zijn: sociaal, empathisch, behulpzaam en flexibel! Als logopedist bij TinyEYE hoop ik te kunnen bijdragen aan de taal en communicatie op basis van de hulpvraag. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

 

Contact opnemen met Charlene?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE