Aanmelden

Hallo! Ik ben Myrthe Schoonewelle

In 2017 ben ik gestart met de bachelor Europese Talen en Culturen aan de Rijkuniversiteit Groningen. Mijn interesse in talen en de Taalkunde werd aangewakkerd en ik besloot de master Neurolinguïstiek te gaan volgen. Deze master kan gecombineerd worden met de opleiding Logopedie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na de open dag wist ik het zeker: logopedie en met name het communicatieve deel en helpen van cliënten was wat ik graag in mijn werk wil doen. Vanaf dag één ben ik blij geweest met deze keuze.

Tijdens mijn stageperiodes in jaar drie en vier heb ik ervaring op mogen doen met het behandelen van verschillende logopedische problematiek bij zowel kinderen als volwassenen. Juist die combinatie van kinderen en volwassenen spreekt mij ontzettend aan en wil ik na mijn afstuderen graag voortzetten.

Door te werken als logopedie-assistente bij TinyEYE kan ik mijzelf verder ontwikkelen als toekomstig logopediste. Ik ben geduldig, enthousiast en betrokken. Deze competenties pas ik, samen met mijn kennis en mijn vaardigheden, graag toe in mijn behandelingen.

Toch contact opnemen met Myrthe?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE