Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Charlene Willems!

Ik ben een laatstejaars student logopedie te Zuyd Hogeschool in Heerlen. Ik heb al stages binnen een allround praktijk, gehandicaptenzorg en de ouderenzorg afgerond. Ik heb hierom ook de meeste ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen op het gebied van spraak, taal en complexe hulpvragen. Daarnaast heb ik een tweetal minoren succesvol afgerond: ‘ouder-kind interactie’ en ‘Nederlandse Gebarentaal (NGT)’. Hierdoor heb ik mij kunnen verdiepen in theoretische achtergronden van preventie en interactieve strategieën met betrekking tot de verbale en non-verbale communicatie. Ook beschik ik over de basiskennis van NGT.

Ik werk bij TinyEYE als logopedie assistent. Ik zie dit als een mooie kans om mij alvast te kunnen verdiepen in het werkveld, voordat ik nog meer ervaring opdoe als afgestudeerde logopedist. Ik ben sociaal, behulpzaam, flexibel en empathisch ingesteld.  Ik kijk er naar uit om als logopedie assistent te kunnen bijdragen aan de taal en communicatie!

Contact opnemen met Charlene?

Student logopedie? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE