Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie Den Haag

Als u op zoek bent naar logopedie in Den Haag, dan kunt u terecht bij TinyEYE. Bij TinyEYE is er geen sprake van lange wachttijden. U kunt snel terecht bij een logopedist die u op professionele wijze kan helpen bij het verbeteren van uw spraak- en taalvaardigheden.

Logopedie Den Haag zonder wachtlijst

Bij TinyEYE maken we gebruik van digitale logopedie, ook wel online logopedie genoemd. Dit betekent dat u logopedie kunt krijgen via een online verbinding. U hoeft dus niet meer naar een praktijk te reizen, wat veel tijd en moeite kan besparen. Bovendien kunt u op deze manier logopedie krijgen vanuit het comfort van uw eigen huis.

Onze werkwijze is erop gericht om u zo goed mogelijk te helpen bij het verbeteren van uw spraak- en taalvaardigheden. Bij TinyEYE werken we met ervaren logopedisten die u op professionele wijze kunnen begeleiden. Samen met u stellen we een behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Vervolgens gaan we aan de slag om uw spraak- en taalvaardigheden te verbeteren.

Wat kunnen wij voor u betekenen

TinyEYE kan bij veel verschillende problemen met spraak en taal helpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld helpen bij articulatieproblemen, waarbij de uitspraak van bepaalde klanken niet goed gaat. Ook kunnen we helpen bij taalontwikkelingsstoornissen, waarbij de ontwikkeling van de taal achterblijft bij leeftijdsgenootjes. Daarnaast kunnen we ondersteuning bieden bij stemproblemen, bijvoorbeeld bij heesheid of stemvermoeidheid.

Verder kan TinyEYE ook helpen bij problemen met slikken, bijvoorbeeld als er sprake is van verslikken of moeite met het doorslikken van voedsel. En ook bij lees- en spellingsproblemen kan TinyEYE ondersteuning bieden, bijvoorbeeld door het verbeteren van de fonologische vaardigheden.

Maar niet alleen kinderen kunnen bij TinyEYE terecht, ook volwassenen kunnen geholpen worden bij bijvoorbeeld stotteren of afasie, waarbij er sprake is van problemen met spreken, begrijpen of schrijven na een beroerte.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE