Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie praktijk

Een nieuwe logopedie praktijk beginnen kan best een uitdaging zijn. Hoe creëer je een eigen netwerk en hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je genoeg cliënten hebt? En heb je wel genoeg kennis van de administratieve zaken zoals contracten sluiten met zorgverzekeraars? Je ziet wel dat het nog best lastig kan zijn om zonder hulp als logopedist te starten. Daarom bieden wij de hulp en ondersteuning die je nodig hebt, zodat je met onze samenwerking zorgeloos je eigen logopedie praktijk start!

Online logopedie praktijk

Het voordeel van een online logopedie praktijk is dat je niet gebonden bent aan een vaste werkplek. Sterker nog: je kunt niet alleen vanuit Nederland werken, maar natuurlijk ook vanuit het buitenland! Het is uiteraard niet verplicht, maar wanneer je het prettig vindt om op vakantie ook een aantal uren te werken, is dat eveneens mogelijk. Zo kun je tijdens je vakantie een leuk extra bedrag bijverdienen! Wat voor invulling je ook wilt geven aan je online logopedie praktijk, met TinyEYE heb je de ideale samenwerkingspartner!

Logopediepraktijk

Wil je werken bij een logopediepraktijk en heb je een geschikte opleiding afgerond? Wij heten je dan graag welkom in ons team. Je profiteert dan van een aantal interessante voordelen. Zo maak je gebruik van onze digitale lesstof en ben je dankzij ons grote netwerk verzekerd van voldoende cliënten. Spreek je een andere taal naast het Nederlands? Dan heb je bovendien het voordeel dat je ook een logopediepraktijk in je tweede taal kunt beginnen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Eigen logopediepraktijk

Kortom, je eigen logopediepraktijk opzetten in samenwerking met TinyEYE levert je heel veel voordelen op. Of je nu bij ons in loondienst werkt, of als zzp’er, je kunt je werkzaamheden zo vormgeven zodat ze aansluiten op jouw ideale werkwijze. Daarbij zorgen wij voor geschikt lesmateriaal dat je kunt gebruiken. Bovendien verdien je ook nog eens een goed salaris. Kortom, wij helpen je graag verder wanneer je overweegt om een eigen logopediepraktijk te beginnen!

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE