Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Wij bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE?

TinyEYE online logopedie biedt een scala aan voordelen waarvan je kunt profiteren. Bovendien is het handig om te weten dat het vaak mogelijk is om vergoeding te ontvangen voor je logopediesessies via je zorgverzekering. Wij hebben overeenkomsten gesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Het is echter van belang om zorgvuldig te controleren welke specifieke behandelingen je verzekering dekt. Voor eventuele vragen nodigen we je uit om contact op te nemen met een van onze ervaren logopedisten. Met TinyEYE online logopedie kun je rekenen op de beste logopedische ondersteuning bij spraakproblemen in Roosendaal.

Logopedie Roosendaal zonder wachtrij

Ervaar logopedie in Roosendaal zonder de belemmering van wachtrijen. Bij TinyEYE staan we garant voor directe toegang tot hoogwaardige logopedische zorg zonder onnodige vertragingen. Of je nu werkt aan spraakproblemen, stemstoornissen of andere communicatieve uitdagingen, ons team van toegewijde logopedisten staat klaar om je te ondersteunen. Ontdek de efficiëntie van Logopedie Roosendaal zonder wachtrij en zet de eerste stap naar verbeterde spraak en communicatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken, zonder lange wachttijden.

Effectieve online logopedie

Voor de beste online logopedische zorg ben je bij TinyEYE aan het juiste adres!

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE