Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

TinyEYE logopedisten in Den Haag bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Ontdek TinyEYE: Jouw sleutel tot logopedie in Den Haag

Zoek je naar een effectieve oplossing voor communicatieproblemen zoals spraak- en taalstoornissen? TinyEYE biedt geavanceerde logopedische zorg, direct beschikbaar zonder de frustratie van lange wachttijden. Of het nu voor jou is of voor je kind, onze online therapieën starten meteen en worden in veel gevallen vergoed door je zorgverzekeraar. Dit maakt TinyEYE de ideale keuze voor iedereen in Den Haag die op zoek is naar professionele logopedische ondersteuning.

Directe logopedische zorg in Den Haag zonder wachttijd

Het unieke voordeel van TinyEYE? Onze diensten zijn direct toegankelijk, zonder de noodzaak om weken of maanden te wachten. Dit is vooral voordelig voor schoolgaande kinderen en volwassenen in Den Haag die onmiddellijk willen beginnen met het aanpakken van hun spraak- en taalproblemen. Met TinyEYE vermijd je de wachtrij en profiteer je direct van onze deskundige logopedische zorg.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Den Haag

Logopedie voor zowel kinderen als volwassenen in Den Haag

Logopedie voor kinderen

Bij TinyEYE richten we ons op het bieden van logopedie die zowel kinderen als volwassenen in Den Haag ten goede komt. Onze kindertherapieën zijn ontworpen om spelenderwijs te leren en motiveren, met activiteiten die aansluiten bij hun leeftijd. We helpen bij het verbeteren van de spraakduidelijkheid, taalontwikkeling, het overwinnen van stotteren en ondersteunen bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

Logopedie voor volwassenen

Voor volwassenen ligt de focus op het herstellen of verbeteren van communicatievaardigheden die beïnvloed kunnen zijn door bijvoorbeeld neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies. Onze aanpak omvat revalidatie na een beroerte, therapie voor stemstoornissen en ondersteuning bij spraak- en taalproblemen als gevolg van degeneratieve aandoeningen.

Veelvoorkomende aandoeningen en behandeling in logopedie

Spraakstoornissen

Deze categorie omvat een breed scala aan uitdagingen, van articulatiestoornissen, waarbij individuen moeite hebben met het correct vormen van bepaalde spraakklanken, tot fonologische stoornissen, die betrekking hebben op het patroon waarin geluiden worden gebruikt. Apraxie, een complexe spraakstoornis, kenmerkt zich door moeilijkheden met de motorische planning van spraakbewegingen. Bij TinyEYE benaderen we deze stoornissen met op maat gemaakte therapieën die gericht zijn op het verbeteren van de spraakproductie en -duidelijkheid.

Taalstoornissen

Taalstoornissen kunnen zowel het expressieve (het vermogen om gedachten uit te drukken) als het receptieve (het vermogen om taal te begrijpen) taalgebruik beïnvloeden. Afasie, vaak het gevolg van hersenletsel, kan een diepgaande impact hebben op zowel de expressieve als receptieve taalvaardigheden. Onze benadering bij TinyEYE is gericht op het herstellen van deze vaardigheden door middel van intensieve, gepersonaliseerde therapieplannen.

Gehoorstoornissen

Gehoorverlies kan een significante impact hebben op de communicatie. Onze logopedisten werken samen met cliënten om communicatiestrategieën te ontwikkelen die effectief zijn ondanks gehoorbeperkingen. Dit kan het gebruik van visuele hulpmiddelen of het trainen van andere zintuigen omvatten om de communicatie te verbeteren.

Slikstoornissen (Dysfagie)

Dysfagie kan het slikproces ernstig bemoeilijken, wat leidt tot problemen met eten en drinken. Onze therapieën zijn gericht op het ontwikkelen van veiligere sliktechnieken en, indien nodig, dieetaanpassingen om het risico op verstikking of aspiratie te minimaliseren.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor je klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE