Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Onze logopedisten bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Scholen en instituten

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Ontdek logopedie in Rotterdam met TinyEYE

Als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor communicatieproblemen zoals spraak- en taalstoornissen, dan is TinyEYE de plek waar je moet zijn. In Rotterdam, een stad bekend om zijn innovatieve architectuur en bruisende haven, biedt TinyEYE logopedie aan zonder dat je te maken krijgt met lange wachtlijsten. Of het nu voor jou is of voor je kind, onze online therapieën starten direct en worden in veel gevallen vergoed door je zorgverzekeraar, waardoor je snel kunt beginnen met het verbeteren van communicatievaardigheden.

geen wachttijden voor logopedie in Rotterdam bij TinyEYE

Het unieke voordeel van kiezen voor TinyEYE in Rotterdam? Onze logopediediensten zijn direct beschikbaar, zonder wachttijd! Dit betekent dat je niet weken of maanden hoeft te wachten om te beginnen met de behandeling van spraak- en taalproblemen. Deze directe toegang is vooral voordelig voor schoolgaande kinderen, die zonder vertraging kunnen starten met logopedie en zo optimaal kunnen profiteren van de voordelen die onze diensten bieden.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Rotterdam

Logopedie voor zowel kinderen als volwassenen in Rotterdam

Logopedie voor kinderen

In Rotterdam helpt TinyEYE kinderen met diverse uitdagingen op het gebied van spraak en taal. Onze therapieën zijn ontworpen om kinderen op een speelse manier te motiveren en te betrekken, met gebruik van materialen en activiteiten die aansluiten bij hun leeftijd. We richten ons op het verbeteren van de duidelijkheid van spraak, het ontwikkelen van taalvaardigheden, het overwinnen van stotteren, en het bieden van ondersteuning bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

Logopedie voor volwassenen

Voor volwassenen in Rotterdam richt TinyEYE zich op het herstellen of verbeteren van communicatievaardigheden die beïnvloed kunnen zijn door uiteenlopende oorzaken, zoals neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies. Onze benadering omvat revalidatie na een beroerte of hersenletsel, therapie voor stemstoornissen, en ondersteuning bij spraak- en taalproblemen als gevolg van degeneratieve aandoeningen.

Veelvoorkomende aandoeningen en behandeling in logopedie

Spraakstoornissen

TinyEYE in Rotterdam richt zich op een breed scala aan spraakstoornissen. Dit omvat articulatiestoornissen, waarbij de vorming van geluiden een uitdaging vormt, en fonologische stoornissen, die betrekking hebben op het begrijpen en gebruiken van geluidspatronen. Ook behandelen we apraxie, een stoornis die de coördinatie van spraakbewegingen bemoeilijkt.

Taalstoornissen

Wij bieden ondersteuning bij taalstoornissen, zoals expressieve en receptieve stoornissen, waarbij respectievelijk het uitdrukken van gedachten en het begrijpen van wat anderen zeggen moeilijk is. Afasie, een specifieke taalstoornis veroorzaakt door hersenletsel, leidt tot diverse problemen met taalverwerking en is ook een focusgebied van onze behandelingen.

Stemstoornissen

Stemstoornissen, waaronder problemen zoals heesheid, stembandknobbeltjes, en dysfonie, die de stemtoon, het volume of de kwaliteit van de stem beïnvloeden, worden eveneens door TinyEYE behandeld. Ons doel is het verbeteren van de stemkwaliteit voor onze cliënten.

Slikstoornissen

Slikstoornissen, of dysfagie, omvatten moeilijkheden met het slikken en kauwen van voedsel, wat een verhoogd risico op verstikking of aspiratie met zich meebrengt. TinyEYE biedt strategieën en aanpassingen in de voeding en sliktechnieken om het eten en drinken veiliger en comfortabeler te maken voor mensen met deze aandoening.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor je klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE