Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Opleiding logopedie

Na je opleiding logopedie een geschikte werkplek vinden, is niet altijd even eenvoudig. Gelukkig bieden wij een uitkomst en kunnen we je op weg helpen met een leuke en uitdagende baan als telelogopedist! Net als met ‘gewone’ logopedie help je dan kinderen en volwassenen met taal- en spraakproblematiek, zoals stotteren of het verbeteren van de articulatie. Het grote voordeel is echter dat je dit online doet, en daardoor kunt werken op een plek naar keuze. Heb je je opleiding logopedie afgerond, dan kun je bovendien bij ons werken in loondienst, of als zzp’er.

Logopedie opleiding

Na het volgen van een logopedie opleiding wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Of je nu in vaste dienst wilt werken of als zelfstandige, je kunt in beide gevallen profiteren van dezelfde voordelen wanneer je bij ons komt te werken. Zo maak je bijvoorbeeld gebruik van ons online lesmateriaal en helpen wij je met het vinden van nieuwe cliënten. Ben je bijna klaar met de logopedie opleiding of heb je deze net afgerond? Neem dan vooral contact met ons op!

Werken bij TinyEYE

Wil je werken bij TinyEYE? Dat kan, want binnen ons enthousiaste team hebben wij nog meerdere plekken vrij voor een nieuwe collega! Doordat je bij ons online werkzaam bent, behoud je alle vrijheid om te werken waar jij dat prettig vindt. Ook ben je vrij om je werkdagen naar eigen inzicht in te vullen. Daar komt bovendien een leuk salaris bovenop met nog veel meer leuke extra’s! Wij zorgen er voor dat wanneer je gaat werken bij TinyEYE, je dat dus altijd doet onder de beste omstandigheden.

Vacature online logopedist

Zoek je een vacature als online logopedist? Dan weet je nu dat je bij ons niet alleen snel aan het werk kunt, ook zie je dat je dit dan heel veel voordelen oplevert. We heten je in ieder geval van harte welkom als nieuwe collega in ons team met telelogopedisten! Spreek je naast het Nederlands ook nog een andere taal? Dan kun je bij ons trouwens ook in een andere taal online logopedielessen geven. Met onze vacature als online logopedist kun je daarom zowel in het Nederlands als in heel veel andere talen spraak- en taallessen geven.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE