Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE logopedie biedt

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedist aan het woord: Mila

Maak kennis met Mila: logopedist, therapie manager én coach bij TinyEYE. Ze vervult deze veelzijdige rol met veel plezier en vertelt je hieronder graag meer over zichzelf en haar werkzaamheden!

Na haar opleiding tot logopedist in Groningen is Mila begonnen als behandelaar bij TinyEYE. In de loop van de jaren is ze doorgegroeid, waardoor ze nu het aanspreekpunt is van haar collega’s en alle cliënten. Daarnaast coacht ze logopedisten die bij TinyEYE starten en weet ze alles over online logopedie.

"Met TinyEYE kan ik mensen bereiken die normaal gesproken door lange wachtlijsten of door de afstand geen logopedie kunnen krijgen."

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE