Aanmelden

Hallo! Ik ben İrem Nur Dübüş

Ik ben Logopedist en ben geboren en getogen in Rotterdam waar ik ook mijn HAVO opleiding heb behaald. Hierna heb ik mijn HBO-Bachelor Logopedie gevolgd in Turkije.
Momenteel ben ik werkzaam voor TinyEYE Europe en verleen ik hier online therapie in het Turks en Nederlands.

Ik heb 1 jaar stage ervaring in Turkije met vooral kinderen met dyslexie, autisme, taalproblemen en articulatieproblemen. Hiernaast heb ik mijn afstudeerstage van 6 maanden in Nederland gedaan. Hier heb ik vooral meertalige kinderen met een taalachterstand, spraakproblemen en volwassenen met stem, slik en ademhalingsproblemen zoals bijvoorbeeld hyperventilatie of covidrevalidatie.

Ik ben vrolijk en empathisch. Ik haal veel energie uit het werken met kinderen door hun spontaniteit en enthousiasme. Daarbij geeft de ontwikkeling die kinderen doormaken voldoening. Ieder kind is anders en daarom verdient ieder kind een bijpassende behandeling voor de specifieke problemen die een kind ervaart. Hierdoor ben ik flexibel en creatief in mijn behandelingen.

Ik heb all round logopedische kennis. Als logopedist werk ik dagelijks met kinderen en volwassenen. Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikkelen en probeer daarom regelmatig cursussen te volgen om steeds weer nieuwe kennis op te doen. Tijdens de behandeling staat de client centraal en het contact met andere betrokkenen is ook van groot belang. Samen zetten wij ons in om doelen te bereiken.

Contact opnemen met İrem?

BEL ME +31851301503
MAIL ME irem@tinyeye.eu

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE