Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Zelfstandige logopedist

Om als zelfstandige logopedist te beginnen, zijn er een aantal stappen die je moet nemen. Zo moet je zorgen dat je de juiste kwalificaties hebt en zul je moeten beschikken over goede lesstof en een praktijk. Vooral die laatste twee aspecten zijn vaak een struikelpunt. En hoe zorg je ervoor dat je voldoende cliënten krijgt voor jouw praktijk? Door een samenwerking met ons aan te gaan als zelfstandige logopedist, ben je direct van al die vragen verlost en kun je meteen aan de slag gaan!

ZZP logopedist

Werken als ZZP logopedist biedt een aantal voordelen. De meest belangrijke is dat je natuurlijk altijd je eigen baas bent. Dat betekent de vrijheid hebben om te werken waar, hoe en wanneer je maar wilt. Toch kan het best spannend zijn om voor jezelf te beginnen, zeker wanneer je er alleen voor staat. In dat geval kun je er gelukkig voor kiezen om een samenwerking met ons aan te gaan, waar je de voordelen als ZZP logopedist houdt, maar wel geniet van alle pluspunten die je als medewerker in loondienst hebt.

ZZP logopedie

De combinatie ZZP en logopedie is tegenwoordig erg logisch. Logopedie hoeft tegenwoordig namelijk niet meer gegeven te worden vanuit een fysieke ruimte, maar kan heel goed digitaal. Dat zorgt voor vrijheid bij zowel de client, als bij de telelogopedist. Die laatste is dan namelijk niet meer afhankelijk van werken op een kantoor en vrijheid is natuurlijk een van de drijfveren wanneer je een ZZP logopedie praktijk wil beginnen. Neem daarom direct contact met ons op om te kijken hoe we jou kunnen helpen!

Eigen praktijk

Kortom, een eigen praktijk beginnen doe je vandaag nog in samenwerking met TinyEYE! Overigens kun je dat ook nog eens doen wanneer je meerdere talen spreekt. Want wij hebben namelijk verschillende teams met telelogopedisten in zeer veel talen, waaronder: Turks, Duits, Engels, Spaans, Oekraïens, Frans, Afrikaans, Farsi, Arabisch en Pools. Spreek je één van deze talen of een andere en wil je daar iets mee doen vanuit je eigen praktijk? Ook dan denken wij graag met je mee over alle mogelijkheden!

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE