Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Anna Held.

Ik ben (neurologisch) logopedist, myofunctioneel therapeut, leerproblemen therapeut en early years education specialist. Ik ben afgestudeerd als bachelor aan de Universiteit van Gdansk, als master aan de Maria Grzegorzewska Academie voor Speciaal Onderwijs in Warschau en als postgraduaat aan mijn alma mater in Gdansk, waar ik vandaan kom. Ik spreek vloeiend Pools, Engels en Nederlands.

Sinds 2007 woon ik in Nederland. Tot augustus 2022 was dat Den Haag. Momenteel woon ik in het Heuvelland in Zuid-Limburg. Gedurende deze tijd heb ik gewerkt als leerkracht en therapeut in Nederlandse en internationale kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen, alsmede bij de Poolse School bij de Ambassade van Polen in Den Haag (locaties in Den Haag en Brunssum) en in mijn eigen particuliere logopediepraktijk – Papla Kletskous.

Ik ben gekwalificeerd om logopedische diagnoses te stellen met Poolse gestandaardiseerde instrumenten – TRJ (Language Development Test) en KOLD (Child Logopedic Assessment Cards).

Het werk van een logopedist is uiterst boeiend. Het is mijn passie. Daarom blijf ik me voortdurend bijscholen, niet alleen via postmaster studies, maar ook via talrijke cursussen. Sinds enkele jaren werk ik ook online. Ik ontdek nog steeds de geheimen van deze vrij nieuwe (voor mij) vorm van werken.

Mijn patiënten zijn voornamelijk kinderen met een vertraagde taal- en spraakontwikkeling, dyslalie (articulatiestoornissen) en SLI/DLD – TOS (taalontwikkelingsstoornis). Ik geef ook therapie aan kinderen met autisme spectrum stoornis, afasie, dyspraxie en nog veel meer. Ik werk ook met volwassenen en baby’s. Ik maak vaak gebruik van myofunctionele therapie, omdat veel articulatieproblemen worden veroorzaakt door stoornissen binnen functies (bijv. slikken, ademhaling). Met deze therapie ondersteun ik ook orthodontische behandelingen met goede resultaten.

Ik probeer logopedische preventie uit te voeren door kennis over tweetaligheid/meertaligheid te verspreiden. Ik geef vaak trainingen en workshops voor Poolse scholen in Nederland en België, en zelfs op afstand voor verder weg gelegen scholen.

Privé ben ik moeder van een tweetalige jongen, mijn man is Nederlander, dus de uitdagingen en dilemma’s rond twee-/meertaligheid ken ik ook vanuit de kant van de ouders.

Ik geef logopedie (taal en articulatie) in het Pools en OMFT oro-myofunctionele therapie in het Engels en Nederlands.

Neem gerust contact met me op!

Contact opnemen met Anna?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE