Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben
Nathalie Tilon.

Mijn naam is Nathalie Tilon, Nederlandse logopedist woonachtig en werkzaam in Chili. In Nederland heb ik na mijn afstuderen gewerkt met diverse groepen in een logopediepraktijk (taal/spraak problemen, afwijkende mondgewoonten en stem problemen) en een zorgcentrum (afasie, dysfagie en dysartrie).

Momenteel werk ik naast logopedist als Engels docent op een Chileense school twee ochtenden in de week en op de zaterdag als Nederlands docent op de NTC school De Andes. Ik heb logopedie gestudeerd omdat ik graag met mensen, talen en communicatie werk. Ik ben zelf tweetalig opgevoed (Nederlands/Spaans) en spreek ook Engels.

Hier werk ik als logopedist  in drie talen, in het Spaans, Engels en Nederlands en voornamelijk met kinderen die taal- en of spraak problemen hebben. Als Engels docent werk ik op de school met kinderen in de basisschool leeftijd en particulier met volwassenen. Op de NTC school heb ik eerst drie jaar voor de klas gestaan in de bovenbouw groep en nu sinds twee jaar de kleutergroep. Deze groep is als logopedist vooral erg interessant omdat er wordt gewerkt aan onder andere de mondelinge taalvaardigheid (woordenschat/woordgebruik), fonemisch bewustzijn en alfabetisch principe (klankbewustzijn/herkennen van symbolen en tekens) en vloeiend en verstaanbaar vertellen (zinnen vormen).

Ik ben communicatief, flexibel en leergierig. Ik heb de afgelopen jaren twee post HBO cursussen gevolgd in de logopedie; diploma in specifieke taalstoornissen en diploma in speciaal onderwijs. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholing voor de Nederlandse school. Mijn laatst behaalde certificaat was Leerarrangement Leraar worden, dit ging over klassenmanagement.

Het allerleukste aan mijn werk vind ik dat geen enkele dag hetzelfde is, het werken met zowel kinderen als volwassen vind ik leuk, ik werk in de drie talen die ik beheers en dat maakt het ook afwisselend. Een van de belangrijkste vaardigheden is effectief kunnen communiceren, clienten hierbij helpen is het allermooiste wat er is.

Contact opnemen met Nathalie ?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE