Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Mieke Bessems.

Ik ben ondernemend, enthousiast, creatief, geduldig, onderzoekend en mensgericht. Ik werk graag samen met de client, om  gezamelijk tot een behandelplan/oplossing te komen voor jou als uniek persoon. Jij of jouw kind is geen nummer bij mij, maar ik maak samen met jou een behandelplan dat het best bij jou past en waar jij je fijn bij voelt.
Ik heb all round logopedische kennis. Ik werk met kinderen, volwassenen en ouderen. Ik heb ervaring op de gebieden van taal (taalbegrip, zinsbouw, woordenschat, taalgebruik en taalproblemen, ook na hersenletsel (afasie)), spraak en vloeiendheid (vertraagde spraakontwikkeling, verbale apraxie, aangezichtsverlamming, slissen, vloeiendheidsproblemen), gehoor (problemen met auditieve functies, problemen met lezen/ spelling tgv auditieve moeilijkheden en taalproblemen, begeleiden van slechthorende en dove mensen), communicatie (kinderen die taal- spraakproblemen hebben met daarnaast autisme en/of verstandelijke beperking/ sensorische informatieverwerkingsproblematiek, advies geven in alternatieve communicatie) en mondmotorische problemen (behandelen van kinderen die duimzuigen/ verkeerde tongpositie/ open mondgedrag, eet en slikproblemen na hersenletsel, algemene eet-en drinkproblematiek bij kinderen, volwassenen en ouderen).

Ik geef logopedie in zowel het Nederlands als in het Engels. Zelf heb ik 5 jaar met mijn gezin als expat in San Diego (VS) gewoond en heb dus vanuit eigen ervaring kennis opgedaan hoe het is om als ‘vreemde’ te wonen in een ander land.

Ook begeleid ik expats. Ik leer hen de Nederlandse taal en ondersteun daarbij waar nodig om bekend te raken met de Nederlandse cultuur. Ook geef ik logopedie aan Nederlandse expats. Uit ervaring weet ik dat het soms lastig kan zijn om een Nederlandse logopedist in het buitenland te vinden voor jezelf of voor je kinderen. Dan is online logopedie met een Nederlandse logopedist erg handig en fijn!

Ik hoop jullie snel te zien in mijn digitale praktijk!

Contact opnemen met Mieke ?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE