Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Natasja Schmal!

Ik ben een enthousiaste logopediste met een passie voor mensenwerk. Ik heb logopedie gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mensen helpen heb ik altijd al graag gedaan en ik vind het leuk om samen met cliënten te werken om de opgestelde doelen te bereiken. Om als logopedist creatief te zijn met de behandelingen vind ik belangrijk, zo blijft het leuk en interessant.

Samen gaan we op zoek naar de beste manier om nieuwe skills aan te leren en de cliënt staat altijd centraal. Iedereen leert op zijn eigen manier en samen met de cliënten zoeken we naar de beste manier om zo snel mogelijk de doelen te behalen.

Ik heb ervaring met spraak- en taalproblemen bij kinderen van uiteenlopende leeftijden en vind het leuk om te werken met cliënten met stemproblemen. Ik heb er plezier in om te werken met zowel kinderen als volwassenen.

Omdat ik avontuurlijk ben ingesteld is het werken bij TinyEYE ideaal voor mij, zo kan ik werken waar ik wil. Ik ben nieuwsgierig en innovatief en ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mij te ontwikkelen als logopedist.

Doordat ik een jaar in Noorwegen heb gewoond en gewerkt heb ik een goede beheersing van de Noorse taal en kan ik ook cliënten helpen in het Noors. Ook heb ik een goede beheersing van de Engelse taal en kan ik ook in het Engels voor u klaarstaan.

Contact opnemen met Natasja?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE