N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Online logopedie voor volwassenen en ouderen

TinyEYE is niet alleen ontwikkeld voor kinderen, ook als oudere kunt u nu online naar de logopedist! U hoeft niet meer de vermoeiende reis naar de logopediepraktijk te maken en ontvangt logopedie in het comfort van uw eigen omgeving. Het enige wat u nodig hebt is een computer en een internetverbinding.

Wanneer u een beroerte hebt gehad of een chronische ziekte hebt dan heeft u waarschijnlijk niet alleen logopedie nodig, maar hebt u ook wekelijks meerdere afspraken met bijvoorbeeld een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist en/of huisarts. Zo’n drukke agenda kan vermoeiend voor u zijn, maar ook voor uw mantelzorger. Wellicht bent u ook veel tijd kwijt aan reizen. Met online logopedie is dit verleden tijd.

Logopedie online gaat eigenlijk net zo als logopedie in een logopediepraktijk. Je ziet je gesprekspartner groot in beeld en kunt met elkaar praten. Via deze verbinding doen we allerlei oefeningen.

Veilig online

Alle TinyEYE sessies zijn beveiligd. U hebt uw eigen wachtwoord die u toegang geeft tot de software en de huiswerkrugzak. Alle TinyEYE logopedisten zijn kwaliteitsgeregistreerde paramedici en werken volgens de laatste standaarden.

Hoe kunt u beginnen?

Mail ons of bel ons. Klik hier om ons te bereiken.

Direct aanmelden is ook mogelijk: klik  hier

Vergoedingen

Online logopedie wordt in de meeste gevallen gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar. Onze logopedisten helpen u, als u wilt, bij het uitzoeken van de vergoedingen door uw zorgverzekeraar.

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider