Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Melissa Vos.

Als manager Office en Legal bij TinyEYE Europe houd ik me bezig met alles wat er op kantoor gebeurt. Achter de schermen zorg ik ervoor dat de bedrijfsprocessen soepel verlopen. Hierdoor kunnen andere medewerkers zich volledig richten op hun eigen taken. De kwaliteit van de diensten van TinyEYE Europe is ook een van mijn verantwoordelijkheden. Jouw ervaring met de kwaliteit van onze diensten is erg belangrijk voor ons.

Ik ben ook verantwoordelijk voor de juridische aspecten van TinyEYE Europe. Alle juridische aspecten van het bedrijf worden continu geëvalueerd en in lijn gebracht met de huidige wetgeving. Op deze manier kunnen we altijd de beste zorg geven.

Heb je vragen over de administratie? Neem dan contact met mij op.

Verder ben ik de inhoudsdeskundige voor de TinyTaalTool software. Ons eigen ontwikkelde scaninstrument om kinderen op school te screenen op een mogelijke spraak-taalachterstand.

Ben je schooldirecteur en wil je de jonge leerlingen in groep 2 laten scannen op een mogelijke spraak-taalachterstand? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Wil je toch contact opnemen met Melissa?

Bent u logopedist? Om weer mee te doen.

Ben je een fervent voorstander van logopedie en hou je van innovatie? Ben je expressief en werk je graag met kinderen en ouderen? Dan ben jij misschien de nieuwe logopedist die we zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE