We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

Hallo! Ik ben Paul Jenkins.

Na vele jaren als ingenieur in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, startte ik in 2009 samen met Elisa het bedrijf TinyEYE Europe met de ambitie om vanuit innovatie in de logopedie een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

Als CEO bij TinyEYE Europe ben ik verantwoordelijk voor de strategische keuzes die de gezondheid van het bedrijf waarborgen.
– de gezonde, levendige bedrijfscultuur die kwaliteitsmensen aantrekt en vasthoudt.
– de gezonde afwisseling van werk voor ambitieuze logopedisten, die hen de kans biedt om binnen TinyEYE te groeien en te bloeien, niet alleen in hun vak maar ook op andere terreinen.
– de financiële gezondheid die de continuïteit van het bedrijf verzekert en het vermogen om te innoveren door nieuwe projecten te waarborgen.

Mijn persoonlijke drive is om ervoor te zorgen dat we samen als team een verschil kunnen maken in het leven van mensen.
Na vaak al kleine ingrepen door de logopedist kunnen kinderen en volwassenen zichzelf ontwikkelen en hun potentieel bereiken en zich daardoor volledig engageren in de samenleving.

Wil je met ons mee op onze zinvolle reis? Neem dan snel contact met mij op – de kansen binnen TinyEYE Europe wachten op je!

Contact opnemen met Paul?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE