Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Nawal El-Massoudi.

Sinds september 2019 studeer ik logopedie aan Hogeschool Rotterdam. Ik ben geboren in Den Haag en ben van Marokkaanse afkomst. Ik spreek Nederlands, Engels en matig Berbers.

Het mooiste van het beroep vind ik dat je een rol bijdraagt aan de kwaliteit van de levens van de cliënten. De cliënt staat centraal en er wordt rekening gehouden met hun normen, waarden en behoeften. Ik heb veel affiniteit met kinderen en help hun graag bij hun ontwikkeling.

Tijdens mijn stages heb ik te maken gehad met verschillende doelgroepen en logopedische problematiek. Zo heb ik o.a. diagnostiek en behandelingen uitgevoerd bij kinderen met taalproblemen, volwassenen met stemproblematiek en ouderen met afasie en dysartrie. Dit heb ik met enorm veel plezier gedaan. Ik kijk er naar uit om het team te versterken en om een bijdrage te leveren aan de cliënten van TinyEYE Europe.

Contact opnemen met Nawal?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE