Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Test logopedie

Met een test voor logopedie maak je snel inzichtelijk of er problemen zijn met taal en spraak, en welke vorm van logopedie in dat geval het meest geschikt is voor het beste resultaat. Bij TinyEYE kun je altijd terecht voor een passende oplossing. Niet alleen is onze telelogopedie geschikt voor kinderen, ook wanneer je op latere leeftijd klachten hebt, helpen wij je graag verder. Een test voor logopedie biedt dan uitkomst om te zien welke aanpak het meest effectief is.

Wat is logopedie?

Vaak krijgen wij de vraag gesteld: wat is logopedie? Kortgezegd is dit een behandelingsmethode die toegepast wordt wanneer er problemen zijn die te maken hebben met mondelinge communicatie. Je kunt dan denken aan een slechte uitspraak van woorden, aan stotteren of aan een andere stoornis op het gebied van de ontwikkeling van taal. Wij bieden voor vrijwel alle vormen van problematiek bij taal en spraak een passende oplossing. Wat is logopedie? Dat is feitelijk de systematische aanpak van diverse problemen met mondelinge communicatie.

Logopedie testen

Met onze logopedie testen weet je snel waar je aan toe bent. Deze worden online afgenomen door één van onze gecertificeerde medewerkers. Door hun ervaring en up-to-date kennis, ben je in de eerste plaats verzekerd van welke vorm van problematiek er sprake is. Daarnaast kun je direct samen toewerken naar een passende oplossing in de vorm van online telelogopedie om de problemen aan te maken. Deze combinatie van logopedie testen en het aansluitende maatwerk zorgt voor de beste oplossing.

Wanneer logopedie?

Wil je weten wanneer logopedie nodig is, dan kun je bij TinyEYE altijd terecht voor een passend advies. Onze telelogopedisten zien vaak direct waar het kind behoefte aan heeft en welke vorm van telelogopedie daar goed op aansluit. Overigens is het ook op latere leeftijd uitstekend mogelijk om logopedielessen te volgen. Zeker bij een spraakstoornis als stotteren kan er in de meeste gevallen een manier worden gevonden om de problemen te verminderen, zoals logopedie voor volwassenen. Wanneer logopedie nodig is voor jou of je kind, kun je direct contact met ons opnemen!

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE