Eigen praktijk

TinyEYE biedt ervaren logopedisten de kans om een eigen online logopediepraktijk te runnen. Als zelfstandige logopedie professional, bied jij jouw cliënten ondersteuning bij logopedische problemen met de software van TinyEYE. Dit doe je 100% online, waar en wanneer jij dat wil. Jij hebt de touwtjes in handen.

Veilig en
vermakelijk.

Alle TinyEYE sessies zijn beveiligd. Je hebt je eigen wachtwoord die je toegang geeft tot de software en de huiswerkrugzak. Alle TinyEYE-logopedisten zijn kwaliteitsgeregistreerde paramedici en werken volgens de laatste standaarden. Logopedisten die werken met TinyEYE maken logopedie leuker en completer doordat ze elke oefensessie gebruik kunnen maken van de ruim 200 interactieve oefengames die in TinyEYE zitten. De logopedist kiest games uit die passen bij de leeftijd en de belevingswereld van het kind en samen oefenen ze spelenderwijs.

Dit is hoe
het werkt.

Je ontvangt een persoonlijke inlogcode en jij en je kind loggen in op de software. Je ontmoet de logopedist in een live audio- en videoverbinding met een reeks aan games, aangepast aan het niveau en de behoefte van je kind. Je kind speelt samen met de logopedist games terwijl ze aan de spraak-taalontwikkeling werken. Na elke sessie van 15 tot 20 minuten geeft de logopedist je kind huiswerk in zijn of haar rugzak. Met de online huiswerkmodule kunnen jij en je kind thuis oefenen op een speelse en leuke manier. In de rugzak zitten op maat gemaakte games voor je kind om te oefenen. Bij deze oefeningen vind je geschreven instructies en videoboodschappen van de logopedist. Jouw logopedist is 24/7 beschikbaar! De sessienotities van de therapie worden beschikbaar voor je gesteld na iedere sessie. Zo ben je altijd op de hoogte van de voortgang van de therapie van je kind.

Start nu met TinyEYE.

Wil je jezelf of iemand anders, bijvoorbeeld je kind of partner, aanmelden voor online logopedie bij TinyEYE Europe? Dan kun je je aanmelden via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189