N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Logopedie in het Buitenland

Bent u op zoek naar laagdrempelige logopedie voor een kind, uzelf of een oudere en woont u buiten Nederland? Dan heeft TinyEYE waar u naar op zoek bent. TinyEYE heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van innovatieve logopedie software waarmee kinderen, volwassenen en ouderen, waar ze ook wonen, gewoon thuis logopedie kunnen ontvangen, en kunnen oefenen met spraak en taal. Het enige dat u nodig heeft, is een computer met internetverbinding. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees snel verder en neem contact op bij vragen.

Thuis logopedie volgen in het Buitenland

De kans is groot dat er in de buurt in het buitenland waar u woont geen Nederlandstalige logopedist te vinden is. Dan is het prettig wanneer u gebruik kunt maken van de online logopedie van TinyEYE, gewoon op het gemak thuis, waar u ook woont.  Er is altijd direct contact met de logopedist via een beveiligde verbinding en de webcam. U kunt bovendien de voortgang goed in de gaten houden middels het online dossier dat door de logopedist wordt opgesteld.

Neem contact op en begin vandaag nog!

Wilt u vandaag nog beginnen met online logopedie? Dan helpt TinyEYE u graag verder. Door contact op te nemen kunt u rechtstreeks met een medewerker communiceren, die u ook alles kan vertellen dat u wilt weten. Eventuele onduidelijkheden worden weggenomen en het traject wordt aan u uitgelegd. Contact opnemen met TinyEYE doet u via +31 850 656 189.

Plan afspraak

Gratis vrijblijvend online gesprek voor al uw vragen.

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider