Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Kind en taal sneltest

Met een kind en taal sneltest weet je in korte tijd of er sprake is van problematiek op het gebied van taal bij je kind, en in welke mate dat is. Die problemen kunnen zich manifesteren door een beperkte of slechte articulatie, maar ook door het verkeerd uitspreken van woorden of stotteren. Door deze problemen op jonge leeftijd aan te pakken, is de kans bijzonder groot om ervoor te zorgen dat het kind er op latere leeftijd geen last meer van heeft. Neem daarom contact met ons op wanneer je een kind en taal sneltest zoekt!

Taalontwikkelingtest

Bij TinyEYE kun je een taalontwikkelingstest aanvragen om erachter te komen of je kind te maken heeft met een achterstand of probleem bij de ontwikkeling van taal, spraak en andere vormen van mondelinge communicatie. Door bepaalde aspecten van deze vormen van communicatie te testen, kom je er snel achter wat de problematiek precies behelst, en wat vervolgens het beste plan van aanpak is om dat te behandelen. Bij ons ben je in ieder geval verzekerd van de beste oplossing die goed aansluit op een taalontwikkelingtest, zoals onze telelogopedie.

Zelftest taalontwikkeling

Zoek je een zelftest voor taalontwikkeling? Dan adviseren wij je om daar toch nog even goed over na te denken. Tegenwoordig zijn er verschillende apps te vinden, die antwoord zouden moeten geven op de problematiek bij de ontwikkeling van spraak en taal. Toch is het verstandiger om een test te laten uitvoeren door gekwalificeerde professionals. Door hun ervaring bieden ze bovendien ook altijd een passende oplossing, dan wanneer je kiest voor een zelftest voor taalontwikkeling.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE