Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Wij bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE?

TinyEYE is dé keuze voor online logopedie met een overvloed aan voordelen die je direct kunt benutten. Ontdek het gemak van mogelijke vergoedingen voor je logopedische sessies via je zorgverzekering, dankzij onze samenwerking met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Het is echter belangrijk om zorgvuldig te bekijken welke behandelingen jouw verzekering precies dekt. Bij vragen staan onze deskundige logopedisten paraat om je te assisteren. Kies voor TinyEYE online logopedie en vertrouw op de ultieme logopedische ondersteuning voor spraakproblemen in Beverwijk.

Logopedie Beverwijk zonder wachtrij

Ontdek logopedie in Beverwijk zonder langdurige wachttijden. Bij TinyEYE garanderen we directe toegang tot hoogwaardige logopedische zorg zonder onnodige vertragingen. Of je nu werkt aan spraakproblemen, stemstoornissen of andere uitdagingen op communicatief gebied, ons toegewijde team van logopedisten staat klaar om je te ondersteunen. Verken de doeltreffendheid van TinyEYE en zet de eerste stap naar verbeterde spraak en communicatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, zonder lang te hoeven wachten.

Effectieve online logopedie

Voor de beste online logopedische zorg ben je bij TinyEYE aan het juiste adres!

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE