Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Wij bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopediescan voor scholen

Ontdek hoe onze TinyTaal Tool Logopediescan spraak- en taalproblemen bij kinderen van 4 en 5 jaar snel en effectief identificeert. Binnen slechts 12 minuten biedt onze online scan, uitgevoerd door ervaren logopedisten, een gedetailleerd rapport en behandeladvies, direct vanuit uw eigen omgeving. Klik hier voor meer informatie en begin vandaag nog met het verbeteren van de communicatievaardigheden van uw kinderen.

Waarom kiezen voor TinyEYE?

Bij de behandeling van problemen met de communicatie zoals spraak en taal, is logopedie een betrouwbare en doeltreffende behandeltherapie. Bij TinyEYE bieden we deze therapie voor taal- en spraakproblemen aan, maar dan zonder dat je op een wachtlijst komt te staan. Wanneer je of je kind wil starten met logopedie, kan dat dus direct en in veel gevallen wordt de online therapie ook nog eens vergoed door je zorgverzekeraar!

Logopedie Delfzijl zonder wachtrij

Het grootste voordeel van logopedie bij TinyEYE? Je kunt bij ons terecht voor logopedie zonder wachtlijst! Dat betekent dat je niet meer weken- of zelfs maandenlang hoeft te wachten tot je aan de beurt bent, maar direct aan de slag gaat met het verhelpen van de spraak- en taalproblemen van je kind of jezelf. Dat geldt ook voor schoolgaande kinderen, zodat ze gelijk kunnen profiteren van de voordelen van logopedie in Delfzijl zonder op een wachtlijst te hoeven staan.

Niet weken- of zelfs maandenlang wachten voor logopedie!

Ga direct aan de slag gaat met het verhelpen van de spraak- en taalproblemen van je kind of jezelf.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE