Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie oefeningen voor thuis

Met de logopedie oefeningen voor thuis van TinyEYE werk je op een snelle en prettige manier aan het verbeteren van je communicatie vaardigheden. Je hoeft dus niet de deur uit wanneer je een oplossing zoekt voor problemen die jij of je kind heeft met spraak. Met onze lesmethode werk je vanuit huis snel en effectief toe naar een passende oplossing bij een taalachterstand of andere klachten. Meld je daarom direct aan voor onze logopedie oefeningen voor thuis!

Logopedie oefeningen volwassenen

Onze logopedie oefeningen voor volwassenen zijn specifiek ontwikkeld voor mensen die op latere leeftijd te maken hebben met spraakproblematiek. Het kan hierbij gaan om stotteren, maar ook een slechte articulatie van woorden en zinnen zijn veelvoorkomende problemen. Gelukkig vallen die klachten met de hulp van één van onze telelogopedisten in de meeste gevallen te verminderen of te verhelpen, door het samen werken aan de logopedie oefeningen voor volwassenen.

Logopedie oefeningen kind

De logopedie oefeningen voor een kind zijn niet alleen doelgericht, ze zijn ook nog eens leuk en stimulerend. Onze online lesmethodes sluiten aan op het niveau, de denkwijze en de belevingswereld van een kind van iedere leeftijd. Voor de jongste kinderen zijn er bijvoorbeeld meer spelelementen in de lesstof verwerkt, waar het bij kinderen op oude leeftijd minder het geval is. In ieder geval heb je met onze logopedie oefeningen voor ieder kind wel een passende uitkomst voor het verhelpen of verminderen van mondelinge communicatie.

Logopedie oefeningen online

Het voordeel van logopedie oefeningen online maken, is in de eerste plaats natuurlijk dat jij of je kind vanuit een veilige en vertrouwde omgeving oefent. Dit doe je heel eenvoudig digitaal via een beveiligde verbinding. Daardoor kun je overigens ook buitenshuis, zoals op vakantie, eenvoudig doorwerken met de lesstof. Zo geven onze logopedie oefeningen je online alle vrijheid om in je eigen tijd en op de plek waar jij dat wilt, te werken aan een verbetering van taal en spraak, dus neem direct contact op!

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE