Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

Wij bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE?

Bij de behandeling van problemen met de communicatie zoals spraak en taal, is logopedie een betrouwbare en doeltreffende behandeltherapie. Bij TinyEYE bieden we deze therapie voor taal- en spraakproblemen aan, maar dan zonder dat je op een wachtlijst komt te staan. Wanneer je of je kind wil starten met logopedie, kan dat dus direct en in veel gevallen wordt de online therapie ook nog eens vergoed door je zorgverzekeraar!

Logopedie Uden zonder wachtrij

Het grootste voordeel van logopedie bij TinyEYE? Je kunt bij ons terecht voor logopedie zonder wachtlijst! Dat betekent dat je niet meer weken- of zelfs maandenlang hoeft te wachten tot je aan de beurt bent, maar direct aan de slag gaat met het verhelpen van de spraak- en taalproblemen van je kind of jezelf. Dat geldt ook voor schoolgaande kinderen, zodat ze gelijk kunnen profiteren van de voordelen van logopedie in Uden zonder op een wachtlijst te hoeven staan.

Niet weken- of zelfs maandenlang wachten!

Ga direct aan de slag gaat met het verhelpen van de spraak- en taalproblemen van je kind of jezelf.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE