Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedist aan het woord: Mila

Maak kennis met Mila: logopedist, therapie manager én coach bij TinyEYE. Ze vervult deze veelzijdige rol met veel plezier en vertelt je hieronder graag meer over zichzelf en haar werkzaamheden!

Na haar opleiding tot logopedist in Groningen is Mila begonnen als behandelaar bij TinyEYE. In de loop van de jaren is ze doorgegroeid, waardoor ze nu het aanspreekpunt is van haar collega’s en alle cliënten. Daarnaast coacht ze logopedisten die bij TinyEYE starten en weet ze alles over online logopedie.

"Met TinyEYE kan ik mensen bereiken die normaal gesproken door lange wachtlijsten of door de afstand geen logopedie kunnen krijgen."

Hoe ben je bij TinyEYE terechtgekomen?

“Ik ben tweetalig opgevoed en zocht na mijn opleiding een meertalige logopediepraktijk. Daarnaast zag ik toen al de kracht van online logopedie, waar ik tijdens mijn opleiding nog niet veel over had geleerd. Na kort zoeken kwam ik terecht bij TinyEYE. Hier ontdekte ik dat ik mijn interesses kon bundelen en daarnaast werd ik zeer warm ontvangen door de eigenaren en alle collega’s.”

Logopedist Mila

Waarom TinyEYE?

“Zodra ik het eerste gesprek had, merkte ik dat TinyEYE een zeer innovatief bedrijf is. TinyEYE voelde voor mij als een logopediepraktijk met net dat ene kleine beetje extra. Dit kwam in eerste instantie door het innoverende aspect en later kwam ik erachter hoe fijn de samenwerking met alle collega’s is. Daarnaast ben je bij TinyEYE constant in contact met iedereen. Normaal spreek je elkaar tussendoor weinig, maar nu kun je heel gemakkelijk online een praatje houden.”

Waarom zou je online logopedie aanbevelen?

“Online logopedie is heel dankbaar werk! Ik eindig elke werkdag met een tevreden gevoel, omdat ik zoveel mensen mag én kan helpen. Ik ben vanaf het begin betrokken bij TinyEYE en merk dat het steeds drukker wordt. Dit zal door de coronapandemie komen, maar ook door het groeiende vertrouwen in online logopedie. Ik heb nu een stuk meer cliënten dan eerst, hierdoor doen mijn collega’s en ik meer ervaring op. Dit zorgt ervoor dat online logopedie nog beter wordt.”

Waarom zou je TinyEYE aanbevelen?

“TinyEYE heeft ongelofelijk leuke games die door logopedisten zijn ontwikkeld en als behandelmateriaal worden gebruikt in de therapiesessies. Als je aangesloten bent bij TinyEYE maak je hier automatisch gebruik van. Daarnaast is het team van TinyEYE heel betrokken en leuk, wat ik erg belangrijk vind.”

Enthousiast geworden? Meld je aan bij TinyEYE!

Wil je ook jouw eigen online logopedie praktijk runnen bij TinyEYE Europe? Dan kun je je aanmelden via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE