Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedist aan het woord: Sarah

Maak kennis met Sarah Afallah: Werkt sinds juli 2021 samen met TinyEYE. Vanuit Cuijk biedt ze met veel plezier online logopedie aan en hier wil ze graag wat meer over vertellen! Sarah is in 2021 afgestudeerd als logopedist en behandelt kinderen van twee t/m achttien jaar met voornamelijk taal- en spraakproblemen, afwijkende mondgewoonten en lees- en spellingproblemen. Na haar afstuderen kwam ze er al snel achter dat haar affiniteit bij online logopedie lag. Daarom contacteerde ze TinyEYE om de grote sprong te wagen: haar passie achterna gaan door online logopedie aan te bieden.  “Bij TinyEYE vergeet je soms dat je online samenwerkt, omdat we zo’n hecht team zijn.”

Hoe ben je bij TinyEYE terechtgekomen?

“Na het behalen van mijn diploma ben ik als logopedist op scholen en in praktijken gaan werken. Al snel kwam ik erachter dat dit niet bij mij paste. Door het schrijven van mijn scriptie in de Coronaperiode was ik gewend geraakt aan werken vanuit huis en dit wilde ik blijven doen. Ik heb contact opgenomen met TinyEYE en de eigenaresse, Elisa Gielen, heeft mij erg goed geholpen bij het integratie proces.”

Waarom TinyEYE?

“Werken voor TinyEYE biedt zoveel voordelen. Om te beginnen is het systeem waar je gebruik van maakt, Monarch, erg overzichtelijk en bevat het leuke spellen voor de cliënten. Daarnaast ervaar ik veel vrijheid en ben ik locatie onafhankelijk, hierdoor kan ik mijn eigen tijd invullen en meer cliënten op een dag behandelen. Verder hebben we een fijn team van collega’s waarbij iedereen elkaar helpt en met elkaar meedenkt. Tenslotte is de administratieve druk binnen TinyEYE veel lager, omdat je via één platform alles bij de hand hebt. Logopedisten kunnen zich wel voorstellen hoe fijn dit zal zijn!”

“Omdat TinyEYE geen wachttijden heeft, kun je cliënten direct helpen. Dit voelt zo goed.”

Wat zijn de voordelen van online logopedie?

“Online logopedie is voor kinderen ontzettend leuk door de interactieve spelletjes. Het biedt daarnaast vertrouwen, omdat ze vanuit hun eigen omgeving de therapie kunnen volgen. Daarnaast heb je op deze manier nog een korte indirecte therapie met de ouders, na de sessie kan ik gemakkelijk vertellen wat de voortgang van hun kind is en hoe verder geoefend kan worden.”

Waarom zou je TinyEYE aanbevelen?

“Het wegvallen van de reistijd van en naar een praktijk of naar cliënten heeft een positieve invloed op mij. Een werkdag voelt hierdoor een stuk minder zwaar. Daarnaast zou ik ook nog heel graag in het buitenland willen werken. Ik heb nog geen concreet plan, maar dat ik dit zal gaan doen staat vast! Dat dit allemaal mogelijk is bij TinyEYE vind ik ongelofelijk.”

Enthousiast geworden? Meld je aan bij TinyEYE!

Wil je ook jouw eigen online logopedie praktijk runnen bij TinyEYE Europe? Dan kun je je aanmelden via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE