Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopediepraktijk

Een logopediepraktijk is een locatie waar logopedie wordt gegeven. Waar dit vroeger nog voornamelijk vanuit een fysieke ruimte plaatsvond, kan dat tegenwoordig natuurlijk net zo goed digitaal. Dat zorgt bovendien voor een aantal interessante voordelen. Zo is deze vorm van telelogopedie niet alleen bijzonder voordelig, het geeft jou of je kind ook nog eens alle vrijheid om te werken aan spraakproblemen. Dat kan waar en wanneer jullie maar willen, ook tijdens bijvoorbeeld een schoolvakantie!

Online logopediepraktijk

Met onze online logopediepraktijk kun je kortom voor heel veel problemen op communicatief vlak werken aan een oplossing, vanuit je eigen veilige en vertrouwde omgeving. Dat scheelt ook nog eens aanzienlijk aan reistijd en reiskosten, die je dan niet meer hoeft te maken. Met onze digitale en beveiligde verbinding kun je direct aan de slag vanachter je pc of laptop en werk je met één van de telelogopedisten van onze online logopediepraktijk snel en effectief aan taalproblematiek en spraakvaardigheid!

Logopediepraktijk voor kinderen

De online logopediepraktijk voor kinderen van TinyEYE biedt hulp bij kinderen van verschillende leeftijden. Bij de jongste kinderen bijvoorbeeld hebben we een doelgerichte digitale lesmethode om bijvoorbeeld de articulatie van woorden en zinnen te verbeteren. Voor kinderen die stotteren of logopedie in een andere taal kunnen gebruiken, hebben we natuurlijk ook een geschikte vorm van telelogopedie. Zo bieden wij als logopediepraktijk voor kinderen altijd een passende en doelgerichte uitkomst.

Logopedie aan huis

Met onze logopedie aan huis kun je werken aan vrijwel alle problemen op het gebied van spraak, taalvaardigheid en andere vormen van mondelinge communicatie. Dat kan zowel voor kinderen als voor volwassenen en ouderen. Doordat wij een groot team hebben met ervaren en gediplomeerde telelogopedisten, hebben wij bovendien géén wachtrij en kun je gelijk aan de slag! Daarnaast hebben wij ook nog eens diverse teams die logopedie aan huis geven in heel veel verschillende talen.

Eigen logopediepraktijk

Wil je een eigen logopediepraktijk beginnen en kun je daar wel wat hulp en ondersteuning bij gebruiken? In dat geval biedt een samenwerking met TinyEYE de ideale oplossing! Niet alleen behoud je je eigen vrijheid, je verdient ook nog eens een goed salaris (in loondienst óf als ZZP’er). Een ander voordeel is dat je daarbij meteen gebruik mag maken van onze digitale lesstof. Door een eigen logopediepraktijk te starten met ons, ben je bovendien ook nog eens verzekerd van voldoende cliënten, dus neem direct contact met ons op!

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE