Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedist vacatures

Zoek je logopedist vacatures? Dan hoef je niet verder te kijken, want bij TinyEYE heten we je graag welkom in ons team. Wanneer je over de juiste diplomering/certificaten beschikt, kun je namelijk snel aan de slag als telelogopedist. Hierbij heb je overigens de vrijheid om te werken als zzp'er of als vaste medewerker. In beide gevallen krijg je bij ons een goed salaris en veel vrijheid om je werkdag in te vullen zoals jij dat wilt. Zoek daarom niet verder naar logopedist vacatures, maar neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Online logopedie

Met onze online logopedie helpen wij mensen, van jong tot oud, met verschillende problemen op het gebied van mondelinge communicatie. Als logopedist bij TinyEYE doe je dit digitaal: je hebt alleen een internetverbinding, een geschikte werkplek en een laptop of pc nodig. Dat betekent dat je de vrijheid hebt om te werken op de plek die jij prettig vindt, bijvoorbeeld vanuit huis in Nederland of juist in het buitenland. Zo heb je dus alle vrijheid om online logopedie te geven naar eigen invulling.

Vacature logopedist

Onze vacature voor logopedist is ideaal voor wanneer je net bent afgestudeerd en direct wilt starten met een leuke baan. Je hoeft dan niet eerst zelf een netwerk op te bouwen met cliënten, want je maakt daar dan direct gebruik van. Ben je meertalig? Dan heb je ook nog eens de kans om logopedie te geven in een andere taal naast het Nederlands. In ons team vind je bijvoorbeeld telelogopedisten die spraakles geven in het Spaans, Arabisch, Frans en nog veel meer talen. Kortom, onze vacature voor logopedist biedt heel veel mogelijkheden!

Zelfstandige logopedist

Werken als zelfstandige logopedist bij TinyEYE kent eveneens een aantal interessante voordelen. De belangrijkste is natuurlijk dat je je eigen baas bent, en zo bijvoorbeeld zelf de keuze hebt over hoe je jouw werkdag indeelt. Werk je misschien liever ‘s avonds of heb je de mogelijkheid om in het weekend te werken? Dan heb je bij ons het voordeel dat je niet vast zit aan kantoortijden. Je kunt als zelfstandige logopedist namelijk ook buiten de vaste werktijden spraakles geven.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE