N

Bequemlichkeit

Spass & Spiel

Jederzeit, an jedem Ort

Een greep uit vele referenties van tevreden cliënten van TinyEYE

“In het buitenland je moedertaal en spraak stimuleren door leuke online face-2-face interactie, educatie en spel. Top dat dit mogelijk is!” Vader van dochtertje die in Italië woont en geholpen wordt door TinyEYE logopedist

B B

Vader

Alleen binnen onze familie spreken onze kinderen Nederlands. Daardoor wordt ons taalgebruik nogal eenzijdig. Mila heeft ons geholpen om problemen rond articulatie en woordenschat te identificeren. Onze zoon heeft nu een groter vocabulaire en spreekt veel duidelijker.

K.F.

Moeder

Ik vind de online logopedie echt een super concept. De eerste kennismaking vond live plaats dat was ook prettig voor beide partijen maar daarna is elke sessie gewoon serieus hard werken voor de kinderen en m.i. net zo effectief als in levende lijve in een behandelkamer. Mijn oudste die met name de tijdsinvestering lastig vond was goed gemotiveerd voor online logopedie. Voor hem slechts 20 minuten en daarna weer gewoon je eigen ding doen. En zienderogen maakte hij progressie. Er komt nog follow – up sessie een half jaar na de laatste afspraak. En mijn jongste zoon heeft nu elke week twee keer 20 minuten logopedie en hij neemt het heel serieus en ook bij hem duidelijk progressie. Belangrijk vind ik dat de doelen bereikt worden. Online logopedie is niet vrijblijvend achter de computer en de kinderen beseffen dat ook door de aanpak van de logopediste. – Een tevreden moeder.

mevr. F. van D

Moeder

Door mijn geknepen stem was ik voor anderen moeilijk te verstaan en vonden mijn stem raar. Hierdoor voelde ik mij steeds onzekerder worden. Zocht voor een oplossing en die heb ik gevonden bij online logopedie. Het voordeel ik hoef er geen vrij voor te nemen en het kan vanuit huis. Zelfs met een oude internet verbinding via de telefoonlijn. Ik heb een webcam en koptelefoon gekocht en het werkt prima. Ik wordt zeer goed geholpen. Echt een aanrader.
Elke Koster

Stem cliënt

Sinds enige tijd werk ik al samen met Lucretia.
Lucretia is een hele lieve, fijne, vlotte en spontane logopedist om mee samen te werken.
Onze samenwerking gaat ook enorm goed…de overleg…contact houden, en het samenwerken met de kids.
Lucretia doet het naar mijn mening enorm goed met de kids, de kids zijn altijd vrolijk, en Lucretia pakt ook elk taalprobleem bij de kids goed op.
Ze is heel geduldig, en weet ook kids die het even niet leuk vinden altijd wel op hun gemak te stellen.
Ik ben enorm blij als E-assistent om samen met Lucretia te mogen samenwerken.
Jullie mogen als TinyEYE enorm trots zijn om een logopedist als Lucretia in huis te hebben!
Voor mij is zij een blijvertje!! 😉
Esther Timmer

e-Assistent , CBS de Brug


Bert Scheper. Directeur van CBS De Brug in Klazienaveen. Team: 22 personen. Onderwijservaring: 23 jaar (ook in ICT). Houdt van pionieren. Als het maar wel de leerkracht ondersteunt! Bert start op basisschool de Brug in Klazienaveen met TinyEYE, om kinderen die een taalachterstand hebben adequaat te kunnen behandelen. Hij doet dit in overleg met z’n team en in afstemming met de plaatselijke logopediepraktijk.

Kosten
“In het onderwijs leren we om zo zuinig en effectief mogelijk met de tijd om te gaan. Nu de klassen oplopen tot een grootte van 33 leerlingen, heb je als leerkracht weinig speling. En toch wil je aan kwaliteit werken. Ik kijk dan graag naar nieuwe technologie die ons wellicht kan helpen.”

Problematiek
“Een leerkracht wil zijn uiterste best doen om ieder kind datgene te geven wat hij of zij nodig heeft. Maar het ontbreekt soms aan tijd en materialen en ook aan de expertise die nodig is om precies op het kind af te stemmen. Via via heb ik gehoord van TinyEYE Nederland en contact gezocht met Elisa Gielen. Zij heeft mij laten zien wat er mogelijk is met de software van TinyEYE: oefeningen die precies afgestemd zijn op wat het kind moet oefenen, online begeleiding en een realistisch behandelplan. Na een korte uitleg kan een kind al snel aan de slag. Ouders en leerkracht kunnen op een moment dat het hun uitkomt kijken hoe het is gegaan. Ik vind dit een geweldige kans voor De Brug! Want we willen graag met meer kinderen werken aan hun taalontwikkeling.”

Aan de slag
“Wij hebben een licentie gekocht voor een jaar en we gaan er mee draaien. We hebben afgesproken dat we met logopediste Anouchka van TinyEYE gewoon gaan beginnen. We stellen een computer op in een stille ruimte en daar kunnen kinderen liefst dagelijks gaan oefenen. Dat kan onder begeleiding van de leerkracht of de ouder, een ‘TinyEYE papa of mama’ – een ouder die ondersteuning kan bieden bij het gebruik van het programma. Op onze school beginnen we met drie kinderen.”

Bert Scheper

Directeur, CBS De Brug

Please accept preferences, statistics, marketing cookies to watch this video.

Plan afspraak

Gratis vrijblijvend online gesprek voor al uw vragen.

Kontakt

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Huiswerk
close slider

Heb je een huiswerk account om zelf te oefenen?
Log dan hier in.Wil je inloggen in de TinyEYE therapie software MONARCH? Gebruik dan TAB "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501

Mijn TinyEYE
close slider

 

LOGIN in TinyEYE therapie software MONARCH: Click  hier

Wil je naar de Huiswerk ? Gebruik TAB "Huiswerk"

Problemen met inloggen ? bel +31 851 301 501 

 

TinyTaalTool
close slider

Tiny Taal Tool

LOGIN hier

Met de TinyTaalTool kunnen wij elk kind op de basisschool screenen en weet onze logopedist al na 12 minuten of er sprake is van toekomstige spraak- en taalproblematiek.

Zoek je de TinyEYE therapie software?

Wil je niet inloggen bij onze screening-tool, maar ben je juist op zoek naar onze therapie software? Ga naar tab "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501