N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Reviews van cliënten

Reviews van echte cliënten die online logopedie van TinyEYE volgden.

K.F. (Verenigde Staten)

“Alleen binnen onze familie spreken onze kinderen Nederlands. Daardoor wordt ons taalgebruik nogal eenzijdig. Mila heeft ons geholpen om problemen rond articulatie en woordenschat te identificeren. Onze zoon heeft nu een groter vocabulaire en spreekt veel duidelijker.”

Familie Van der Meer
“Online logopedie vond ik een heel stuk leuker dan de klassieke methode die we al gehad hadden. Ik vond de praktijkbehandeling dramatisch. Je moest er naartoe rijden (wij wonen ver van alles af). We waren heen en terug een uur aan reizen kwijt. Ruben had daar ook geen zin in, die maakte er een potje van. Hij vond de oefeningen niet leuk. Iets met een computer is dan fijn, daar ligt zijn interesse. Het feit dat je het vanuit huis kan doen is ideaal, we hebben nog meer kinderen die andere dingen moeten doen. Ik vind niet dat er nadelen zijn”

Familie Van Heuvelen
“Onze dochter is ontzettend trots wanneer ze met de logopedist aan het werk gaat. Wat een leuke, speelse manier om aan haar uitspraak te werken!”

Familie Huizinga
“Ik ben heel erg erg blij met deze mogelijkheid. Wij wonen in het buitenland dus Nederlandstalige logopedie is alleen mogelijk via een online methode. Onze logopedist was zeer professioneel en kundig.”

Familie Dijkstra
“Het fijne aan online logopedie vond ik dat we niet iedere week naar de praktijk hoefden te komen en dat we in een vertrouwde omgeving waren. Dat scheelde zo veel tijd en energie! Ook vond mijn zoontje het oefenen op de computer reuze interessant. Hij vond het zelfs leuk om zijn huiswerk te maken.”

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider