Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Taalontwikkeling kind

De taalontwikkeling van een kind is een complex proces. Het ene kind leert in enkele weken zichzelf goed uit te drukken met complete, begrijpelijke zinnen, terwijl het andere kind maar niet verder komt dan het uitspreken van simpele woordjes. Dat kan soms leiden tot ergernissen en frustraties, zowel bij het kind zelf als bij de ouders en andere gezinsleden. Gelukkig is de taalontwikkeling van een jong kind heel goed op weg te helpen met de online telelogopedie van TinyEYE, neem daarom direct contact met ons op!

Taalontwikkeling schoolkind

Bij de taalontwikkeling van een schoolkind komt er vaak wat meer kijken dan bij die van een peuter. Een schoolgaand kind is normaliter al een stuk verder met de mondelinge communicatie, en heeft vaak al op de crèche of in het gezin de nodige ervaring opgedaan met taal en spraak. Toch kan er door diverse redenen een achterstand ontstaan, wat in groep 1 en soms ook nog in hogere groepen tot problemen kan leiden. Zorg er daarom voor dat je de taalontwikkeling van een schoolkind goed in de gaten houdt, en dat je in het geval van een achterstand op tijd start met telelogopedie.

Spraak en taalontwikkeling kind

Het verbeteren van de spraak en taalontwikkeling van een kind kan soms wel wat hulp gebruiken. Dat hoeft allemaal niet saai, vervelend of ingewikkeld te zijn. Sterker nog: bij TinyEYE hebben we verschillende digitale lespakketten ontwikkeld, die leerzaam én leuk zijn! Je kind of kinderen kunnen deze bovendien thuis in een veilige en vertrouwde omgeving volgen. Op die manier werk je op een positieve manier aan het verbeteren van de spraak en taalontwikkeling van je kind.

Taalontwikkeling kind stimuleren

Wil je de taalontwikkeling van een kind stimuleren, dan hoeft dat helemaal niet ingewikkeld of vervelend te zijn. Je hoeft er tegenwoordig zelfs niet meer de deur voor uit! TinyEYE heeft namelijk met online telelogopedie dé oplossing om digitaal te werken aan problemen op communicatief vlak van kinderen. Dit gebeurt onder begeleiding van één van onze ervaren en gekwalificeerde telelogopedisten. Aan de hand van oefeningen en spelletjes wordt de taalontwikkeling van een kind stimuleren een aangenaam en leerzaam proces.

Taalontwikkeling tweetalig kind

De taalontwikkeling bij een tweetalig kind verloopt vaak anders dan dat bij een kind dat met slechts één taal wordt opgevoed. Daar houden wij bij TinyEYE gelukkig rekening mee. Wij hebben bijzonder veel telelogopedisten in ons team die meertalig zijn. Zo helpen wij je ook met online logopedie in onder andere het Spaans, Turks, Engels, Duits, Afrikaans, Frans, Pools en Oekraïens. Zo kun je met onze hulp dus heel goed werken aan de taalontwikkeling van een tweetalig kind.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE