Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Werken als logopedist

Door te werken als logopedist help je kinderen en volwassenen met problemen op het gebied van mondelinge communicatie. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld slechte articulatie te verhelpen of te verminderen. Een ander veelvoorkomend probleem is stotteren. Ook op latere leeftijd kunnen mensen hier nog veel last van hebben. Gelukkig is daar met onze telelogopedie bijna altijd een goede oplossing voor te vinden, en door bij ons te werken als logopedist draag je daar aan bij!

Werken als logopedist in het buitenland

Wil je werken als logopedist in het buitenland? Dan ben je niet de enige! In onze teams zijn verschillende telelogopedisten werkzaam die online logopedie geven, bijvoorbeeld in een andere taal zoals het Engels, Turks, Duits, Spaans of Frans. Met onze digitale lesmethode kun je dat waar dan ook ter wereld doen. De enige voorwaarde is natuurlijk wel dat je bij het werken als logopedist in het buitenland beschikt over een pc of laptop en een goed functionerende internetverbinding.

Vacature logopedist

Zoek je een vacature voor logopedist? Dan hoef je niet verder te kijken, want wij nodigen je graag uit als nieuwe medewerker voor logopedie! Je kunt bij ons werken als ZZP’er of als medewerker in loondienst. In beide gevallen heb je echter alle vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. Je krijgt daar bovendien ook nog eens een goed salaris voor. Kortom, heb je een opleiding logopedie achter de rug en ben je op zoek naar een vacature voor logopedist? Neem dan direct contact met ons op!

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE