We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

Hallo! Ik ben Fauve Lebbink.

Communiceren is een recht voor iedereen om je te kunnen verbinden met anderen om je heen. En eten en drinken koppelen we vaak aan een gezellig samenzijn. Wanneer dit niet (meer) vanzelfsprekend is, heeft dat impact op zowel de persoon zelf als de omgeving daar omheen.

Als logopediste haal ik voldoening uit het bieden van hulp hierbij. Mijn sterke taalvaardigheid en de energie die ik krijg vanuit het samenwerken met mensen maakt dat mijn beroep mijn passie is geworden. Daarnaast is het mijn persoonlijke missie om de kwaliteit van leven (weer enigzins) te verbeteren door het bieden van ondersteuning bij verschillende logopedische problemen.

Nadat ik in 2018 ben afgestudeerd, heb ik 5 jaar lang in de (kinder)revalidatie gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van uiteenlopende diagnosegroepen, bij zowel kinderen als volwassenen, vanuit een multidisciplinair teamverband.

Zo heb ik veel volwassenen behandeld met neurologische taal-spraakproblemen en slikproblemen. Daarnaast heb ik veel (jonge) kinderen en ouders mogen begeleiden bij verschillende eet-drinkproblemen en communicatieproblemen (van een articulatiestoornis tot communiceren via Ondersteunde Communicatie).

Ik vind het dan ook leuk om te werken met zowel jong als oud.

Mijn passie voor dit werk, de missie die ik daarbij heb, en de opgedane ervaring maken dat ik op een begripvolle, enthousiaste en energieke manier te werk ga met jou.

Ik zie er dan ook naar uit om je te ontmoeten en samen jouw (logopedische) doelen te bereiken!

Contact opnemen met Fauve?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE