Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben
Linda van Nek.

Sinds 2002 mag ik mij met trots logopedist noemen. Logopedie gaat voornamelijk over communicatie en alles staat of valt met de manier waarop er gecommuniceerd wordt. Het is daarom super fijn om via TinyEye te werken met de cliënten, want dit concept geeft veel flexibiliteit en veel verrassende mogelijkheden voor goede logopedische behandelingen.
Je kan mij herkennen aan mijn warme persoonlijkheid en enthousiasme tijdens mijn werk en natuurlijk ben ik ook altijd in voor een geintje! Deze eigenschappen zorgen ervoor, dat ik een goede band heb met mijn cliënten, waardoor we het beste in elkaar naar boven halen. In de 19 jaar als logopedist, heb ik mijzelf ontwikkeld tot een bevlogen logopedist met oog voor de cliënt.
Mijn specialisaties zijn taalproblemen bij basisschoolkinderen, problemen met het technisch lezen, spelling en begrijpend lezen. Ook articulatieproblemen en problemen rond afwijkend mondgedrag zijn mij niet onbekend. In de komende jaren wil ik mijn kennis ook nog uitbreiden met andere specialisaties.

Contact opnemen met Linda ?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE