Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Lindy Janse.

Sinds juni 2023 ben ik afgestuurd als logopedist en begonnen in het werkveld. Ik heb een half jaar in een praktijk gewerkt, waarbij ik ook in het speciaal basisonderwijs werkzaam ben geweest. Maar, ik was het studeren nog niet beu en ben daarom sinds februari 2024 bezig met de pre-master Taal- en spraakpathologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen! Als ik deze afgerond heb, zal ik ook de daaropvolgende master gaan volgen.

Het mooie aan logopedie vind ik dat je mensen kunt helpen en echt iets voor ze kunt betekenen. Samen werken aan doelen die voor de cliënt belangrijk zijn en kijken wat hiervoor nodig is om de doelen te bereiken. Ik vind het belangrijk om de omgeving van de cliënt erbij te betrekken en een persoonlijke aanpak te bedenken. Elke cliënt is anders! Verder vind ik de band met de cliënt enorm belangrijk. Als er een fijne samenwerkings- en vertrouwensband is zullen er sneller stappen gemaakt worden. Ik heb al veel ervaring met het behandelen van (jonge) kinderen met taal-, spraak- en communicatieproblemen, maar ik sta altijd open voor nieuwe doelgroepen om verder te groeien!

Mijn expertises:
– Taal
– Spraak
– Kinderen met TOS
– Kinderen met een meervoudige communicatieve beperking
Tot in de (online) behandelkamer!

 

Contact opnemen met Lindy?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE