Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Lotte Pultrum!

In 2016 studeerde ik af als logopedist aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hierna heb ik vele cursussen gevolgd en de Master Educational Needs in Utrecht afgerond. Deze master was onder andere gericht op het jonge kind, autisme, (hoog)begaafdheid en de begeleiding van kinderen met syndromen, ziektebeelden en functiestoornissen.

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in de behandeling van spraak- en taalproblematiek bij kinderen en jongeren in het (speciaal) onderwijs. Daarnaast bied ik logopedische begeleiding aan jonge kinderen met speekselverlies en hun ouders, maar ook aan kinderen met autisme, een ontwikkelingsachterstand of een syndroom, waaronder het Downsyndroom.

In mijn werk als logopedist vind ik het belangrijk om vooral te kijken naar de mogelijkheden van ieder kind in plaats van naar de beperkingen en om zoveel mogelijk samen te werken met de directe omgeving. Ik ben een ambitieuze logopedist met een empathisch vermogen en een oog voor detail.

Ontmoet ik jou binnenkort online?

Contact opnemen met Lotte?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE